Імміграція до Манітоби
-
Поки ви ще шукаєте шляхи імміграції до Канади, можете спробувати лотерею Green Card 2020, а рапотом пощастить виграти, і ви отримаєте шанс стати "американцем"! Ось тут всі деталі. Заповнення абсолютно безкоштовне: travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-submit-entry1.html
-
Цього року спонсорство батьків відбудеться знову за принципом лотереї. The federal government is returning to a controversial lottery system to distribute coveted sponsorships to reunite immigrant families. Immigration Minister Marco Mendicino today announced details of the new parent and grandparent sponsorship program. The program will open Oct. 13 for a three-week window when people can fill out online forms to express interest in bringing their relatives to Canada. The program had been suspended due to the global pandemic. After the three-week period ends, Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) will randomly select potential sponsors and invite them to submit applications. Those selected will have 60 days to submit their applications. Normally there are 20,000 spots available, but due to the suspension caused by COVID-19, there will be 10,000 available spots this year and 30,000 in 2021. www.cbc.ca/news/politics/parent-grandparent-sponsorship-lottery-1.5750827
-
Згідний. Крім того, програма змінилась відносно недавно Програма в тому вигляді, якому вона є, доволі непогано зроблена. Все чітко зрозуміло, і вона орієнтована на екомомічні потреби провінції. Можливо, зміни будуть щодо списку професій, адже covid-19 досить сильно впливає на ринок праці провінції. Зараз близько 8-9% безробіття у провінції, а це не може не повливати.
-
Дякую, думаю що на весни про візит можна не мріяти, будемо сподіватися що ніяких змін в еміграційній програмі не буде
-
Тоді моя думка така: еміграційна програма Манітоби, як частина державного апарату - досить інерційний мастодонт, рухається поволі і зміни втілює не швидко. Думаю, що як мінімум рік будуть вижидати, дивитися що воно і як з тим Ковідом, а потім вже вирішувати, чи потрібні зміни. Тобто до весни 2021 ніяких змін в програмі не буде, на мою думку. Ну і «по заявкам» аплікантів на візит перемовини з МПНП про «віртуальні візити» розпочались, але я не буду поки що ніяк їх коментувати, бо офіційного результату ще немає.
-
Звичайно цікавить думка усіх