Імміграція до Манітоби
-
www.cicnews.com/2020/09/canadian-travel-restrictions-extended-until-halloween-0915911.html#gs.hk34mn
-
Здавала в British Council паперовий. Не сподобалося по звуку та пишу повільніше ніж друкую)) Двічі за тиждень здавала у Students International комп'ютерний і після отримання результатів подала дві апеляції, бо 0.5 не вистачило у одному тесті по writing, а у другому на speaking очевидно було, що екзаменатор не слухав, а просто питав "why" на всі мої відповіді. Обидві апеляції задовольнили, гроші повернули. Writing підняли на 0.5, speaking на 1.
-
Безперечно, рівень підготовки відіграє найважливішу роль, для успішної здачі IELTS, але я також пересвідчилась що організація проведення екзамену має не менш важливу роль. Я теж декілька років назад здавала у Львові від British Council. Зараз мені потрібно поновити сертифікат тож хочу вибрати найкращий варіант для себе.
-
Значення має рівень підготовки в першу чергу, а не провайдер тесту. Тест одинаковий для усіх в усіх країнах, умови та логістика також мають відповідати стандартам. Жоден з провайдерів не може мати інших критерів оцінювання, а тому міфи про "легше" є суто суб"єктивним сприйняттям. Майте на увазі, що провайдери часто підпадають під аудити, а тому нікому не вигідно "полегшувати" критерії оцінювання тесту через ризик позбутись права проводити IELTS у своїй країні. Я здавав (дуже давно) у Львові від British Council. Акустика у аудиторії була така собі, але не така, щоб неможливо було почути і зрозуміти.
-
Здавали у Львові і в Students і в British, організація хороша в обох, тест як повезе. Щодо лояльності Students теж чула, але як писала вище, подавали в них на апеляцію, результати не змінилися по жодному модулю. У Брітіш спікінг зараз роблять віддалено, тобто екзамен проводять в зумі