Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    якщо ви пройшли програми Манітоба Старт, то вам би мали дати персонального коуча, який час від часу контактуватиме і пропонуватиме різні вакансії. Також і ви можете, як бачите вакансію Job Matching Unit, звернутись відразу до коуча, що хочете на цю вакансію. Без навчання просто звернутись до Манітоба Старт неможливо, бо вони хочуть, щоб людина пройшла їхні програми на 1-2 тижні, здала тест з мови, і потім вони починають працювати з цією людиною. Цей шлях дієвий, і особисно знаю людей, які працюють через Манітоба Старт на різних позиціях: хтось девелопером, хтось старшим фінансовим аналітиком, хтось на заводі тощо. Якщо ж вакансії Employer Direct, то тут відразу пишите до роботодавця, як вказано у вакансії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Так, я знаю про таку фігню. Тому у мене дім без драввея, з гаражем, виходячим дверима на back lane. Відстань між дверима гаражу та беклейном - десь 1 метр, його мусимо чистити від снігу. І то набридає, до тих хто має драйввеі відчуваю великий респект ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    чи ви пройшли вже навчання в Манітоба Старт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    з нами трапився не тільки "великий газон", а також і "довгий драйвей", який треба взимку чистити від снігу. Якщо засипе 40-50см, то вручну це десь 3-4 години чистити сніг.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Цікаво, було б почути, з тих, хто вже тут, хто яку роботу шукає, щоб мати на увазі конкретні професії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    насправді, Манітоба Старт дуже добре допомагає знайти роботу, якщо у них є вакансії під вашу професію, а у вас є відповідні досвід та рівень мови. manitobastart.com/job-postings/#apply-directly-to-employers
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    рекомендував би з сайтів пошуку роботи: LinkedIn.com ca.indeed.com monster.ca workpolis kijij.ca Дуже залежить, яка професія і яку роботу шукають. Також можна через рекрутерів: Pinnacle Randstad Manitoba Start
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Naotokan
    wrote on last edited by
    В Канаде есть много сайтов для поиска работы, мы постарались отобрать самые эффективные. Топ -10 сайтов для поиска работы в Канаде Kijiji На этом сайте можно найти не только работу. Масса объявлений и информации на любой вкус. Jobgurus Сайт – агрегатор, который собирает информацию с тысячи различных сайтов, рекрутерских агенств и государственных учреждений, которые ищут работников. Job Bank Здесь есть много вариантов поиска и фильтры. Job Bank использует несколько различных сайтов по трудоустройству в качестве источников. Indeed Этот сайт является одним из самых надежных и простых для поиска работы. Вы можете искать вакансии как по всей стране, так и в радиусе пяти километров от вашего дома. Workopolis Это большой сайт, который отличается своими полезными статьями. Существует целый раздел сайта, посвященный советам и рекомендациям по написанию резюме и др. Randstad Это агентство по трудоустройству с двумя направлениями: одно специализируется на работе для белых воротничков, а другое – для синих воротничков. Eluta.ca Сайт – агрегатор по Канаде, входит в список Toп – 100 работодателей Канады. Monster.ca На этом сайте для поиска работ представлено множество вакансий с возможностью удалённой работы. Canadianjobs.com Десятки тысяч лучших рабочих мест в Канаде. Wowjobs.ca Еще один отличный сайт с огромным перечнем вакансий. AllStarJobs.ca Здесь масса вариантов для поиска работы. Другие сайты: Best Jobs Canada Canadian Career Page Сanjobs.com Careerjet.ca Сraigslist.org Extremejobs.ca Gojobs.gov.on.ca Jobs-emplois.gc.ca Bcjobs.ca Workbc.ca _________________________________ Ну а если Вам нужно составить резюме для канадского работодателя- пишите: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    чи не кориcно буде обмінюватись такою інформацією для усіх?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Я про таких і не чула навіть. Добивайте їх, бо це ж не діло без Інтернету
    1 Reply Last reply
    0
  • t449662766T Offline
    t449662766T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Altima? Чи який провайдер?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    З усіма понаєхавшими рано чи пізно трапляється газон, це такий імігрантський закон 😂 За виключенням людей, які свідомо хочуть жити в апартменті. Вони тоді обирають якесь затишне кондо для купівлі і норм.
    1 Reply Last reply
    0
  • t449662766T Offline
    t449662766T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    По Яким ресурсам шукаєте? Могли б поділитись лінками? Ми поки чакаємо на візит візу,але я б з радістю моніторив роботу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Savchuk 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Таааак... Інтернет то життя ;) мабуть не варто економити. Запам'ятаю ;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t850575165T Offline
    t850575165T Offline
    Įrýna
    wrote on last edited by
    і я дуже люблю сніг, хоча останній раз справжній сніг бачила 7 років тому🙈 аж не віриться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Savchuk 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Канадіан дрім мабуть. І у вас буде, і у нас буде колись ;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Я його дуже люблю взимку. Він стає такий гарненький, біленький і головне нічого робити не треба, щоб він таким залишався )
    1 Reply Last reply
    0
  • t606504782T Offline
    t606504782T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Ого, то я мабуть навчусь літати 😂. Доїхати тільки залишилось)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    ))))))) уявляю Через цей вітер прийдеться тепер весь газон грабельками грабити, бо віток та шишок намело та наламало, а я думала що вже всьо, головняк з газоном на цей сезон закінчено.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags