Імміграція до Манітоби
-
Чи є в Канаді Бабине літо?
-
Які ж ви щасливі! У нас (Катар) мені здається жара не скінчиться, сьогодні+42.. з холодного крану вода +54! 🙈
-
Головне що ви з візами! Так легше очікувати відкриття кордонів
-
Наталя, добре, что відповідь прийшла. Терпіння нам! Все буде гаразд~
-
Відповіли з Варшави. Прийдеться чекати😒Ось відповідь: Thank you for your query. As your visa and COPR documents were issued after March 18, 2020 you are currently subject to travel restrictions: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/coronavirus-covid19/travel-restrictions-exemptions.html
-
Ну тиша, того що сьогодні, в понеділок, ще вихідний у Канаді.. можливо завтра буде якась відповідь
-
Вітаю🎉
-
Так, мені вже казали,що можеш їхати. Але я поки не отримаю підтвердження нікуди не збираюсь)) В листі з питаннями, я вставила лінк посилання, і цитату. Я писала стосовно того,що скоро закінчується віза, а нам треба за місяць мініму попередити працедаця, лендлордіа, що ми хочемо їхати і залишитися на постійно, також писала пояснення, як сплануємо карантин і т.п.
-
Покладайтесь виключно на офіційні джерела, а не досвід інших чи якісь групи. Всі поради тієї групи - пишіть в IRCC. Вже маю приклад однієї сім'ї, яка втратила гроші, "бо так робили інші в чаті". Люди отримали візи, приїхали в аеропорт, їх випустили з України, але в аеропорту, де була пересадка, їх не посадили на Air Canada, бо вони не exempt. Летіть, тільки якщо у вас є згода від IRCC