Імміграція до Манітоби
-
Так. До речі, депозит має бути з можливістю достроково забрати кошти. Я б краще порадив класти валюту просто на поточний рахунок, щоб потім не перекладати договір, але це моя власна думка. Ну і ощадбанк теж не застрахований від указів НБУ на мораторій з видачі валюти та зняття коштів з рахунку. Маю надію, що таке більше не повториться
-
В Ощадбанку вклади поки повністю гарантуються державою не залежно від суми. Правда з липня цього року він теж стане учасником системи гарантування вкладів і буде гарантувати тільки до 200 тис. Але всі вклади відкриті до 1 липня будуть і надалі повністю гарантуватися державою.
-
Дякую за уточнення. А можете дати лінк на першоджерело? Бо я раніше дивився тут www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html і там не йшла мова про 10тис на родину. Я так зрозумів, що 10тис на кожну людину. Там є файл декларації www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/e311-eng.pdf і в ньому зліва написано "each traveler is responsible for reporting ..." Також переглянув Cross-Border Currency or Monetary Instruments Report - Individual (E677) [PDF] Це індивідуальна форма, там заповнюються дані лише на одну особу, а не родину.
-
If you bring more than C$10,000 (or the equivalent in another currency) per family or as single traveller into Canada, you must declare the amount when you arrive. You must fill out form Cross-Border Currency or Monetary Instruments Report - Individual (E677) [