Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Так. І ще суму більше 10 тис кадів на людину потрібно декларувати 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Це повязано з тим, що до банківської системи в Україні відсоток довіри дуже низький, майже кожного дня виникають якісь потрясіння, як то наприклад чергова зміна влади і т.п., в банки вводять тимчасові адміністрації, забрати вкладені гроші рівні 0. Звідси страх того, що можна покласти гроші для отримання довідки, та потім залишитись без збережень та втратити шанс не тільки на імміграцію, а і на життя в себе в країні. Я не хочу приводити статистичні дані по ліквідації банків, кожен може подивитися офіційні джерела, але така проблема в Україні існує
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Когось питають, а когось ні. Нас не питали, а знайомих, які перед нами прилетіли, питали і рахували усі гроші разом з ними
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Також майте на увазі, що в аеропорту вас також можуть запитати про кошти, які ввозите в Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Ну я ж все дуже конкретно описав. Я написав про ПРОДАЖ авто, а не його наявність. Звісно, що не перед вильотом, а до того, як брати довідку з банка. Я ж дуже чітко навів приклад, навіщо я це зробив? Щоб показати, що можуть бути реальні ситуації у людей, коли гроші не можуть пролежати 6 місяців, але все у рамках правил
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це не можна зробити відразу перед вильотом. Саме тому вже на візиті офіцер може питати про гроші, саме гроші, які є у вас вже. Показ квартири чи авто нікого не буде цікавити до того моменту, коли це буде переведено в кошти. Так, ви можете згадати про це, але на етапі подачі документів вже (на номінацію) треба показувати гроші
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Саме та. Ця вимога появилась після інтеграції з ЕЕ. до цього Манітоба мала вимогу 10к плюс по 2к на залежних людей
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Тоді не потрібно вбачати у питаннях людей бажання порушувати правила. Це може образити
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Тому, що у Манітоби вимоги точно такі, як федеральні www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/general-mpnp-policies/settlement-funds/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви плутаєте провінційну програму з федеральною
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я пишу конкретні приклади, про які я знаю за останні років вже 10
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Дмитре, у вас дуже особливе ставлення до питань людей. Ви чомусь вважаєте, що хтось намагається "обійти чи уникнути" вимоги, хоча люди просто задають питання. Ніхто нікого не намагається ошукати. Правила написані не зовсім прозоро, тому виникають питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Звісно можете. Ви можете мати 1000$ на рахунку сьогодні, а завтра продати авто за 20000$ і покласти їх на рахунок. Щоб пояснити, звідки у вас гроші ви пишите лое і пояснюєте там їх походження додаючи докази продажу авто. Нормальна ситуація. Для цього лое і пишуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Це вимога показати середній баланс за 6 місяців. Ось як виглядає вимога, щоб гроші пролежали 3 місяці: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/immigrating-to-saskatchewan/saskatchewan-immigrant-nominee-program/applicants-international-skilled-workers/international-skilled-worker-saskatchewan-express-entry/required-documents-for-saskatchewan-express-entry You must have the "Minimum Funds Required" for a minimum of three months before you submit your application.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я знаю людей, які мали додаткові запити по POF саме через залишок на рахунку протягом 6 місяців через різницю курсу. Рішення, що і як робити залишається завжди за аплікантом. Можна слідувати вимогам і позбавити себе ризику, а можна грати рулетку, ігноруючи вимоги. Чи варта гра в рулетку року зусиль для імміграції, щоб отримати відмову (в найгіршому випадку) або затягнути процес невідомо на скільки, я не знаю. Цікаво, що читаючи різні англомовні форуми, майже ніде не зустрічаю питань, як уникнути, обійти ці вимоги, лише на українських та російських починається фантазування
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це якраз викликає питання. Тому 6 місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви не можете мати 1000 доларів сьогодні, а через місяць на момент подачі на імміграцію мати вже 20 тисяч.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо гроші у валюті відмінній від канадського долара, то треба слідкувати, щоб грошей було постійно досить у відповідності з курсом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо це не є чіткою вимогою мати мінімальну суму протягом усіх 6 місяців, то цікаво, яка саме вимога вас цікавить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Updates to fund requirements We update the minimum amount you need every year, based on 50% of the low income cut-off totals. The changes are small, but there is a chance they could affect your eligibility. Be sure to check the new numbers once they’re posted
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags