Імміграція до Манітоби
-
Це повязано з тим, що до банківської системи в Україні відсоток довіри дуже низький, майже кожного дня виникають якісь потрясіння, як то наприклад чергова зміна влади і т.п., в банки вводять тимчасові адміністрації, забрати вкладені гроші рівні 0. Звідси страх того, що можна покласти гроші для отримання довідки, та потім залишитись без збережень та втратити шанс не тільки на імміграцію, а і на життя в себе в країні. Я не хочу приводити статистичні дані по ліквідації банків, кожен може подивитися офіційні джерела, але така проблема в Україні існує
-
Ну я ж все дуже конкретно описав. Я написав про ПРОДАЖ авто, а не його наявність. Звісно, що не перед вильотом, а до того, як брати довідку з банка. Я ж дуже чітко навів приклад, навіщо я це зробив? Щоб показати, що можуть бути реальні ситуації у людей, коли гроші не можуть пролежати 6 місяців, але все у рамках правил
-
Це не можна зробити відразу перед вильотом. Саме тому вже на візиті офіцер може питати про гроші, саме гроші, які є у вас вже. Показ квартири чи авто нікого не буде цікавити до того моменту, коли це буде переведено в кошти. Так, ви можете згадати про це, але на етапі подачі документів вже (на номінацію) треба показувати гроші
-
Дмитре, у вас дуже особливе ставлення до питань людей. Ви чомусь вважаєте, що хтось намагається "обійти чи уникнути" вимоги, хоча люди просто задають питання. Ніхто нікого не намагається ошукати. Правила написані не зовсім прозоро, тому виникають питання.
-
Звісно можете. Ви можете мати 1000$ на рахунку сьогодні, а завтра продати авто за 20000$ і покласти їх на рахунок. Щоб пояснити, звідки у вас гроші ви пишите лое і пояснюєте там їх походження додаючи докази продажу авто. Нормальна ситуація. Для цього лое і пишуть.
-
Це вимога показати середній баланс за 6 місяців. Ось як виглядає вимога, щоб гроші пролежали 3 місяці: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/immigrating-to-saskatchewan/saskatchewan-immigrant-nominee-program/applicants-international-skilled-workers/international-skilled-worker-saskatchewan-express-entry/required-documents-for-saskatchewan-express-entry You must have the "Minimum Funds Required" for a minimum of three months before you submit your application.
-
Я знаю людей, які мали додаткові запити по POF саме через залишок на рахунку протягом 6 місяців через різницю курсу. Рішення, що і як робити залишається завжди за аплікантом. Можна слідувати вимогам і позбавити себе ризику, а можна грати рулетку, ігноруючи вимоги. Чи варта гра в рулетку року зусиль для імміграції, щоб отримати відмову (в найгіршому випадку) або затягнути процес невідомо на скільки, я не знаю. Цікаво, що читаючи різні англомовні форуми, майже ніде не зустрічаю питань, як уникнути, обійти ці вимоги, лише на українських та російських починається фантазування
-
Updates to fund requirements We update the minimum amount you need every year, based on 50% of the low income cut-off totals. The changes are small, but there is a chance they could affect your eligibility. Be sure to check the new numbers once they’re posted