Імміграція до Манітоби
-
Вітаю)) Легкого процесу)
-
Дійсно, подаунок на Миколая😁
-
Хух. Оце так Миколайчик ;)
-
Мої поздоровлення!
-
Круто! Вітаю!!!
-
ІТА - ну все, почалось! ;)
-
NataLee, Tanya, дякую. Для дзвінків у північну Америку я користуюсь Hangouts Dialer. Безкоштовно через інтернет майже на всі номери США та Канади. Тільки не відомо, який номер відображається у отримувача дзвінка.
-
www.facebook.com/groups/manitobaua/ Писала в цю групу. Також пошукайте є ще групи, я так знайшла у фейсбук декілька. З приводу скайп, можливо не так описала, я дзвонила з дому через скайп в Канаду. А коли приїхала до Канади,то купила пакет Chart,впишіть в інтернеті одразу вам покаже сайт, якщо не помиляюсь заплатила 45 cad, без контракту.
-
Все є, також на деяких зупинках автобусних є Інтернет. Я користуюсь ShawOpen
-
Так, моя спеціальність ліцензується. Вже знайшов, хто займається ліцензуванням civil engineers в Манітобі. Якщо не важко поділіться, будьласка, посиланням на манітобську групу у фейсбук. І ще питання : для дзвінків зі скайпу потрібен інтернет, то як з безкоштовним доступом в громадських місцях, наприклад, в макдональдс?
-
Всім щиро дякую за інформацію!
-
Так це все вірно! Також треба вивчити організації які допомогають новоприбулим)) мені наприклад допомогла програма Employment Service що проводить Манітоби Старт. Навчили робити дуже добре резюме та ковер летер, і я вважаю саме це мені допомогло влаштуватися на роботу по спеціальності))
-
А, і доречі,я пішкарусом бігала повсюди, тому і схудла, але з іншої сторони більше побачила вважаю. Якось стояла на зупинці бачу безкоштовні газети з оголошеннями по роботі. Звісно я взяла ту газетку, навіть подивилася оголошення, повідмічала які там є актуальні для мене. Треба максимально брати інфо, візитівки, брошури, оголошення, це все знадобиться на інтерв'ю з офіцерем. Треба показати,що ви приїдете и не розгубитеся, а що ж робити далі, а у вас буде чіткий і сформований план дій по адаптації до нових умов життя.