Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Demyan
    wrote on last edited by
    А в приваті вона формується в електронній формі, а потім потрібно роздрукувати і поставити печатку у відділенні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Movchan
    wrote on last edited by
    Така ж сама ситуація. Є виписка по депозиту, виписка по зарплатній карті з рухом коштів і ще попросив у листі від роботодавця вказати заробітну плату. Думаю цього має вистачити. Чув що дехто ще додає виписку з пенсійного фонду про відрахування на пенсійний стаж. А яка у Вас зарплатна карта? Якщо ПриватБанк, то при замовленні Ви можете вибрати англійську мову і вона буде автоматично сформована на англійській і не потрібно буде робити переклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Доброго дня, всім, проконсультуйте будь ласка про документи для візи. Питання по документам для підтверження платоспроможності. Які документи ви подавали? Я планую подати довідку про депозит, але в переліку зазначено що треба показати рух коштів за останні 3 міс. По депозитному рахунку руху немає. Чи подавав хтось виписку з зарплатної карти, щоб показати рух? Як перекладали це документ? У мене виходить виписка на 10 аркушів зі всіма операціями. Перекладати всі ці операції здається дивно. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Movchan
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Потрібно подавати заявку. Але це можливо якщо Ви можете підтвердити зв'язок з провінцією (родичі що проживають в провінції, освіта отримана у вузі Манітоби, попередній досвід роботи в провінції, запрошення від MPNP) Запрошення від MPNP можна отримати або на виїздних сесіях або пройшовши співбесіду з імміграційним офіцером в рамках ознайомчого візиту. Але для цього ще потрібно отримати запрошення на цей ознайомчий візит.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uly Kr
    wrote on last edited by
    Добрый день. У меня есть профиль ЕЕ с 385 баллами ( не дотянула письмо). У Манитобы есть отдельный стрим, в который надо сабмититься или они из ЕЕ сами выбирают? Спасибо)
    1 Reply Last reply
    0
  • t582163534T Offline
    t582163534T Offline
    Mariana Lytovchenko
    wrote on last edited by
    Дякую, Будемо думати що робити. Всім дуже вдячна за поради і камменти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    ну як варіант не просити візу обом, а комусь одному приїхати на візит, якщо це може збільшити шанси на отримання візи. знову ж таки, просто думки вголос, не рекомендація
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    У Вас ще не закритий ФОП. Покажіть його як самозайнятість. Податки є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Savchuk 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Іммігранти все починають з чистого листа. Тому не проблема, що роботи немає в Україні. Після переїзду ми всі її втратимо і будемо шукати нову ;) а щодо тур візи - покажіть усе що маєток і поясніть, що їдете на ознайомчий візит саме з метою легальної імміграції.
    1 Reply Last reply
    0
  • t582163534T Offline
    t582163534T Offline
    Mariana Lytovchenko
    wrote on last edited by
    Абсолютно згідна з вами, але які шанси отримати візу двом безробітнім потенційним мігрантам - я переживаю що нульові. Ми самі розгублені, що все так співпало. Ще в липні могла спокійно податися 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ проста якась невдачка спіткала радянського спортсмена
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Квітень - це через півроку. Що буде, якщо вашої професії вже не буде в списку? Що буде, якщо наш проект закриють з різних причин? Вирішувати вам, але зважайте на ризики. Чисто з позиції волонтерів, які роблять все, щоб привезти сюди якнайбільше людей, рекомендую не зволікати нікому, а найшвидше хапати "бога за бороду" та використати шанс
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    1 - вирішувати вам, ми не купували, а лише забронювали житло. 2 - зустріч з офіцером узгоджується вже після того як ви повідомите КУК коли плануєте прилетіти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t582163534T Offline
    t582163534T Offline
    Mariana Lytovchenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Ми отримали запрошення на ознайомчий візит. Неймовірно раді і вдячні, що нас обрали. Коли почали вивчати питання отримання візи - зіткнулися з тим, що маємо ризики у відмові. Перша причина - якраз у серпні, чоловік звільнився з роботи - закрився його проект. Зараз він уже працює у новому проекті на новій роботі - але проблема в тому, що не офіційно, тому що це нова компанія і вони в процесі формування юридичної особи. У компанії обіцяють вирішити це питання до кінця року. Зарплата буде офіційна і біла. Я зараз в процесі закриття свого ФОП і шукаю роботу. Тому фактично ми обоє безробітні. Теж думаю місяць і буду працювати- варінти є. Ще питання власності нерухомості, одну квартиру ми продали, а друга ще не маємо документів - новобудова 🤷🏻‍♀️ ось такий epic fail. Тому ми вирішили їхати на весні, учора уже забукували квитки, але читаючи цю группу зрозуміли, що можливо не варто зарано купувати, що точно мати гарантію зустрічі з комісаром. 1. У мене питання - чи варто так заздалегідь купувати квитки? 2. Дати які ми плануємо - 18 березня -1 квітня. Чи реально домовитися про зустріч у такий проміжок часу? Чи краще спочатку узгодити зустріч а вже потім квитки? Ми просто трохи панікуємо. Буду дуже вдячна за будь-які поради. Всім гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Savchuk 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Здається таки тепер треба квитки...www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5872E.pdf&ved=2ahUKEwjvwdXTvZjlAhXfwsQBHb2rBPkQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw18fIK962r85dY93iP3BnIl
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Savchuk 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Ми отримали візи у 2016 на всю сім'ю до кінця паспорта. Нам на 10 років а малому 4, бо дитячий паспорт короткий... Але білети на літак не бронювали, бо тоді навіть на офіційному сайті було написано - НЕ КУПУЙТЕ АВІА ПОКИ НЕ ОТРИМАЄТЕ ВІЗУ. Не знаю як зараз правда...
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Нам на 10 років відкрили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Резервування квитків не є обов'язковим для подачі на візу
    1 Reply Last reply
    0
  • t633008027T Offline
    t633008027T Offline
    M.Tetiana
    wrote on last edited by
    Я таким не цікавилася бо раніше зустрічала шо квиток можна було зарезервувати за додаткову плату. Тому і цікаво стало. Чи перевіряють вони це наприклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • t606504782T Offline
    t606504782T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Я додавала як є, навіть на два дні. Другий раз не памятаю чи додавала вже. Напишіть в яких авіакомпаніях можна резервувати на 9 днів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t633008027T Offline
    t633008027T Offline
    M.Tetiana
    wrote on last edited by
    Наскільки я пригадую процедуру то спочатку реєструєшся, прикріплюєш документи в ЕЕ, оплачуєш фіс.. через день-два приходить запит на біометрію. Коли готова біометрія починають розглядати документи.. тому є сенс резервувати білети мінімум на 9 днів.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags