Імміграція до Манітоби
-
Та я теж хотів би пошвидше, але розмірковую так - місяць на оформлення візи, це вже середина листопада. Якщо все добре і візу відкриють - купівля квитків і інформування КУК, а це за місять до візиту. Уже виходить середина грудня - різдвяні приготування. Як на мене не найкращий час для ознайомчого візиту.
-
Якщо ви вже отримали запрошення, то це означає, що на даний момент ви відповідаєте умовам програми, ваша спеціальність є в списку in-demand (а цей список має тенденцію мінятись), і найголовніше - вами на даний момент зацікавлений КУК, який дає підтримку вам як кандидату.
-
Дуже всім дякую за інформацію та рекомендації. Тепер все стало більш менш зрозуміло. Я планую візит після нового року. Підкажіть будь ласка, коли в Канаді закінчуються новорічні святкування і життя повертається в нормальне русло?
-
Це просто казково, я так скучила за снігом!
-
Ми візу отримали за 9 днів, як було вказано в профілі ЕЕ. Все робили через ЕЕ. Передача паспорту відбувається через візовий центр - є людина, яка за півтори тисячі гривень сідає на маршрутку і відвозить їх до посольства, а потім назад в візовий.
-
Обмежень немає. Головне, щоб отримати достатньо інформації для проходження інтерв'ю та ознайомитись з містом
-
О так! Сьогодні ще більше снігу повинно бути)) вчора бачила ще гусей, мабуть вони теж не очікували такого, і дуже-дуже поспішали на південь))