Імміграція до Манітоби
-
Фізичні особи – резиденти можуть здійснювати за межі України перекази іноземної валюти на користь фізичних та юридичних осіб: у сумі, еквівалент якої не перевищує 150 000 гривень на один операційний (робочий) день, з поточного рахунку в іноземній валюті без підтверджувальних документів;
-
Там виникають складності зі сторони українських банків. Я хотів так робити, Карпатія дала мені SWIFT-реквізити, але у моєму банку, коли пояснили як це працює, я вирішив відмовитись від задумки. По-перше там досить велика комісія, потім ще треба отримувати дозвіл на виведення грошей за кордон, брати довідку із податкової та докази того де ти ті гроші взяв... загалом це можливо, але дуже складно і дорого
-
Різниця у комісіях. Кеш найдешевший варіант, але найнезручніший як на мене. Перевід грошей на пряму на рахунок в карпатії - треба дізнатись у свого банку, скільки буде коштувати. Везти на доларовій карті - варіант про який я питав (чи можна зняти у баксах в банкоматі) і останній варіант це грн карта і знімати уже в кадах з конвертацією. Ось і намагаюсь порахувати найоптимальніший варіант для нас.
-
Справа не в тому, що боюся показати. Навпаки, я за прозорість, тому і їдемо з України. Справа в тому, що якось не дуже комфортно везти таку суму грошей кешем. Дуже довгий переліт і занадто багато пересадок та транспорту... Може це мої особисті таргани...
-
З айпадом там не зовсім презент. Там на вибір дається або перший рік обслуговування рахунку безкоштовно, або $15 на місяць і айпад. Але там все одно ще є додаткові умови для його отримання, як то прив'язати direct deposit до рахукну або сплатити з нього якісь послуги