Імміграція до Манітоби
-
Ми їхали в 4-х. Сума була до 30. Нічого не декларували. Тільки на таможні сказали, що скільки грошей є і все
-
Зараз не пам'ятаю, але не хотілося зразу в кредит влазити.
-
Так, читав про кредит, але взяли за кеш
-
Буває навіть, що дають новим клієнтам якісь презенти, типу айпад
-
В РБС дали на 2к кредитку
-
Що крім кредитки там ще є цікавого?
-
Умови для ньюкамерів майже у всіх банках однакові. Але в РБС дають кредитку зразу, а в інших треба виконати умови: работа, час і таке інше.
-
RBC
-
Скільки знімати можна не знаю. Рахунок у мене в кадрах. Скільки видає ЮСД за раз теж не знаю. Але коли знімали з ЮСД карти привату кали, то давав по 400. Може з ЮСД по іншому🤷
-
Якщо вас троє і сума до 30, то декларувати не треба. Дозволено без декларування до 10к на кожного пасажира
-
Так, кеш це добре, але якщо сумми тисяч до 30. Якщо більше, то, по-перше, декларування, червоний коридор, ну і летіти 20 годин з 2ма пересадками, чемоданами, малим і такою купою грошей не дуже комфортно буде.
-
Ага, тобто таки можливо ЮСД загружають. А скільки купюр може видати банкомат за один раз чи може яку макс суму? В Україні 30-40 купюр. Намагаюсь зрозуміти скільки треба зробити транзакцій, щоб зняти усе. P.S. Конвертаціх не буде, якщо рахунок ЮСД і знімати в ЮСД. Один мінус - 1% комісія за зняття. тобто з кожних 10000 ЮСД комісія 100 баксів. Ну це Аваль. Інші банки поки що не перевіряли.