Імміграція до Манітоби
-
Але насправді, це логічно з боку уряду. Якщо програма закриється 31.03.23 року, то і виплати теж знімуть. Українці можуть приїжджати протягом наступних двох - трьох років, дивлячись хто коли отримав візу і які в кого обставини. Це затягнулося б надовго.
-
Звісно, що у всіх різні обставини.Але тоді ми опинились в різних умовах.А віза одна-CUAET.Ми всі віримо в Перемогу. Дехто не може відважитись навіть при важких обставинах в Україні полетіти в Канаду.Вважаю, що ті хто прилетить, то повинні отримати в wp і допомогу по CUAET, коли б не прибули ,щоб було однаково. А хто не летить , то не отримає.Я розумію, що мене ніхто не питає, то моя особиста думка. Але закон є закон.
-
Моя сім’я ще в Україні. Якщо не отримаємо виплату, то не отримаємо . Але дуже хочу до брата, він живе в Канаді 18 років.
-
-
Так і ми. Але головне- здоров’я та Перемога
-
Підскажіть агенцію для оренди житла і скільки це коштує?
-
Є різні маршрути. Якщо взяти з більше ніж 2 пересадки і сидіти в аеропортах по 10 год, то можна і за 300 долетіти. Якщо сам чи пара без дітей, то так і роблять
-
Користувач LovBox, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("У нас в Германи..") не відповідає мові правил чату.