Імміграція до Манітоби
-
Перміт дадуть, вам на пошту та в кабінет надійшов лист про попереднє погодження ворк перміт. Він має термін дії в три роки. Того і дадуть. Просто навіть логічно подумайте, людині 31.03.23 надходить погодження робочої візи (зараз якщо хочеш працювати роблять лише робочу), навіть нехай вклеїли. Фізично не може прилетіти людина, але вона отримує цей лист і в аеропорту на основі цього листа отримує перміт. Це як «підстраховка» якщо так можна сказати🙈 А от ті, хто був візітор і не мав того листа-погодження - ото тим людям варто думати і приймати рішення пошвидше.
-
Дай боже, що Ви праві, бо на всіх ресурсах і тут раніше писали що wp тільки до 31, якщо пізніше то ті, в кого не worker у візі а visitor (як у мене,навіть якщо wp попередньо погоджено і лист прийшов мені на пошту) то все одно - після 31 це просто туристична з можливістю перебування до 6 міс
-
Про 6 місяців я від вас вперше чую) Зараз чим ближче до березня тим більше буде від "блогерів" та "чатів" цікавих "нововведень" по програмі)) А от що мене радує - це те що в цьму чаті є представники КУК, які мають можливість дізнатись інформацію від IRCC безпосередньо. Того краще слухати їх, ніж всяких "блогерів" які ради хайпу піднімають "хвилі".
-
Вітаємо, Анастасия Викторовна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Переклід всіх документів оплачується теж , можливо репетитор з англійської . Також оцінка вашого диплому теж не безкоштовна буде. На сім'ю 2 дорослих і дитина . Десь 5000 CAD треба підготувати
-
General
-
Ні , зараз другий раз мед.екзамен проходити не потрібно , для того щоб зняти нагрузку з ІRCC , медицину зробили дійсну 5 років
-
Вітаємо, Анна 🌍! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Анастасия Волкова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Хтось має силки на групи далекобійників Манітоби ? Дайте будь ласка силку 🙏
-
Так.
-
Добрий день. Якщо я хочу сама перекласти документи і завірити переклад в іміграційному центрі. Я просто перекладаю в файлі, роздруковую і несу їм?
-
www.instagram.com/reel/Cnw95r8oHvn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
А за переклад українського паспорту, це просто в стовпчик перекладена інформація? Вибачте, за такі напевно дивні питання