Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня) підкажіть, будь ласка, якщо ми тут одружилися з хлопцем тут у Вінніпезі і нам видали місцеве свідоцтво про шлюб, чи потрібно відсилати його до українського консульства і завіряти його перед тим, як подаватися по SWM, чи можна надати лише місцеве манітобське свідоцтво?
-
Так, я це розумію, але мені важливо саме, чи підійде це для подачі)
-
Ну до громадянства є час вивчити мову) В мого чоловіка, наприклад, робота Teer 2, та мова поки не дуже. Балів вистачає. Ідеальний кейс: вік, освіта, офіційний досвід роботи в Україні, тут стабільна компанія де він працює. Якось не хочеться псувати враження, нехай і надалі думають що він знає англійську)) Ну і 300 баксів, це якщо з першого разу здати мову. Звісно він вчить мову, бо як можна жити в Канаді і не вчити мову, втрачаєш кучу можливостей. Ми зможемо подавати документи на ПР тільки влітку, бо тільки 2 місяці досвіду роботи на новій роботі, то ж сподіваюся до того часу вже будуть різні кейси і ми точно будемо знати. І до речі, якщо зараз здати екзамен на PR чи буде він дійсний на момент подачі на громадянство? Наче ж сертифікат дійсний 2 роки. Чи в цьому випадку підійде той сертифікат що подається на PR?
-
Хотів би ще раз уточнити питання по тому що система сама направляє по програмах. Я так розумію що в незалежності від того є в мене 60балів по сво чи немає але, якщо я працюю 6+ місяців на одній роботі і по ній і надалі хочу працювати то система мене автоматично кине в SWM. Я все правильно зрозумів?
-
Доброго дня! В мене наступна ситуація. Кожного тижня за нормальних умов виходить 40 годин праці, але через екстремальну погоду, іноді працюємо 5 годин, або взагалі не виходимо на роботу. Я можу отримати від роботодавця Proof of employment, у якому буде вказані 40 год/тиждень. Чи будуть обов’язково дивитися на pay stubs, та чи вплине це на процес імміграції у майбутньому?
-
Процес отримання ПР через номінацію займає до 3х років. Він вже не буде дійсним. На громадянство потрібно здавати лиш listening та speaking на CLB 4, CELPIP - LS