Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 302.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Що вже реально майже всі отримали?😳 і поки без відмов, вірно?🤞🏼🤞🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, поки без відмов 😁. Вас всіх було понад 20 людей станом на березень 2022
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Ух😅 я серед тих, шо чекають😶‍🌫️ це дуже обнадійливі новини🤞🏼🙈 Дякую:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Voronskyi
    wrote on last edited by
    Хотів би ще раз уточнити питання по тому що система сама направляє по програмах. Я так розумію що в незалежності від того є в мене 60балів по сво чи немає але, якщо я працюю 6+ місяців на одній роботі і по ній і надалі хочу працювати то система мене автоматично кине в SWM. Я все правильно зрозумів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Тобто до отримання картки PR (чи коПР) у них трлхи більше року через провінцію вийшло? Чи то EE
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    А в КУКу допомогають подати EOI, та ппавильно зібрати документи? Скільки консультації в них коштувати будуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Та ні. Я розумію усе і на СЛБ 6 оцінюю свою мову. Ви от краще скажіть: в мене 2 роки 10 місяців технікуму після 11 классів. Скажіть, як це зарахувати - я собі на лобі напмшу, щоб не забути потім
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Voronskyi
    wrote on last edited by
    Ясно. Цікаво, треба буде спробувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Саме так. Створіть профіль ЕОІ і спробуйте внести свої показники туди, система вам скаже що і як
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Люди, подати EOI - це 10 хвилин часу і потрібен мінімальний рівень мови і не потрібно документів, крім тесту з мови. Якщо у вас немає цього мінімального рівня мови, то вам до імміграції дуже далеко ще
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це жарт? Почитайте спершу про КУК. Це громадська організація. Які гроші???? Цей чат створений для допомоги самостійно іммігрувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Апліканти йшли через Ознайомчий візит, співбесіду із волонтерами імміграційного комітету, тощо. Тільки після того люди змогли отримати лист підтримку від КУК і засабмітити ЕОІ. Олена постила свій таймлайн, де показувала, що у класичному ЕЕ пулі пробула 2 роки, і пройшла виключно через номінацію від провінції.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Тобто ЕЕ, потім номінація +500 баллів. Зараз гарні новини є. Скорочується процессінг тайм)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Але менше 3 100 баллів, ок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    дивіться там де післяшкільна освіта понад 2 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Man
    wrote on last edited by
    Доброго дня Можливо хтось мав таку ситуацію, в мене пошкоджена одна сторінка в паспорті а я лечу до Торонто. Крім того маю сертифікат особи з консульства. Чи пропустять у Польщі до Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Iryna ♡! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Lifehack Canada! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t656827345T Offline
    t656827345T Offline
    Iryna ♡
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка можна через 6 місяців подаватися на піар якщо професія 63210 - Hairstylists and barbers, або треба через рік та інша програма для імміграції? Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Evelina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags