Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Kuryliak Volodymyr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Dmitriy Elisieiev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Нєа, навряд, бо крипта - це суперволатильний інструмент. Сьогодні ви мільйонер, а завтра і кави не купите. Там головна вимога щоб гроші були в доступі одразу і в тому обсязі який ви заявили. До прикладу, авто не зарахують як підтвердження фінансів. P.s. У нас теж є крипта і я цікавились цим питанням🙈😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Sobko
    wrote on last edited by
    Підскажіть, на сайті (Селпіп.ка) є безкоштовний пробний тест мови, на скільки правдиві оцінки якщо їх порівнювати з реальним тестом? Я так розумію що в принципі на екзамені буде все те саме, якщо здавати на комп'ютері?
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Ви мені пробачте, але я скажу неприємну річ - Канаді не потрібні пасивні люди, які не здатні виконати вимоги країни для отримання статусу постійного резидента. Якби я була в уряді і моєю задачею був розвиток економіки, суспільства і тд, то навіщо мені пасивні люди? Шоби шо з ними робити? Я даю список вимог (виділяю бали для тих хто молодше, бо молодь легше адаптується та має більше фізіологічного часу і сил для змін та підлаштувань під нове) і якщо людина у віці 35+ має змогу виконати мої умови, вивчивши мову і можливо не одну, а дві, яка до цього у себе в країні активно працювала, не дурила державні інститути, законослухняна, мала активну громадянську позицію - волонтерила чи робила внесок у розвиток суспільства, то так людина мені була б цікава в моїй країні. Тому що вона зможе реалізувати тут ті самі свої якості - активні, вона не пропаде і не ляже на плечі інших громадян тягарем, вона не буде дурити тут закон і не буде його порушувати. Якщо ви не здатні себе вдосконалити, напрягтись і зібрати докази того, що ви потрібні Канаді, то навіщо вам Канада і головне - навіщо ВИ Канаді? Канада не повинна знижувати свої стандарти тому що якомусь відстоку людей важко їх виконати. Для чого їй брати всіх підряд без розбору? Який в цьому сенс? CUAET - це просто нереальна можливість для всіх українців та їх родичів отримати шанс для подачі на PR. Всі ми, хто починав процес до війни, не мали такого і це настільки зараз полегшило для всіх перші кроки в імміграції, що ви собі навіть не можете уявити. І навіть з цією безпрецидентною допомогою від Канади є люди, які кажуть - ой, це ж капець як важко, такі вимоги високі. Ви ще не бачили високих вимог😅😅 Раніше, щоб отримати статус PR (до CUAET) у вас була б опція або ЕЕ-FSW (думаю розписувати вам вимоги не має сенсу, ви і так знаєте), або EE-CEC (а тут треба в Канаді працювати, а у вас немає візи), або ЕЕ-PNP - а тут також як ви візьмете привʼязку до провінції не попавши в Канаду? Ви кажете важко тут в Канаді? Так ви ВЖЕ в країні! Це ж триндець як багато шансів для початку процесу на PR, а вам довідки важко зібрати?! До CUAET щоб заїхати в Канаду ви мали надати повний пакет документів і ще й підтвердження того, що ви маєте у себе вдома достатньо вагомі причини для повернення, що ви не залишитесь в Канаді нелегалом. Раніше відмовляли на 30% заявок на візу і це при повному пакеті документів, а не так як на CUAET - скан паспорта і більше нічого не вимагають. Який відсоток відмов зараз по CUAET? 0,01? О, були часи коли ми виходили на полювання за виїздними сесіями імміграційних офіцерів і люди літали по всьому світу щоб туди потрапити і мати змогу поспілкуватись з ними, щоб отримати хоча б шанс зацікавити провінції, які вас оберуть, або що ви там зустрінете роботодавця і він вас запросить на роботу по закритому ворк перміту і ви будете лише на нього працювати. А тут ось вам СUAET заїжджайте, тримайте C$3000 допомоги, опен ворк перміт, ось вам житло на 30 днів від Манітоби з харчуванням, MPNP спростила умови українців щодо отримання привʼязки до провінції, ОКРЕМА вибірка для українців… А вам важко зібрати довідки… йопрст🤦🏻‍♀️ Напевне, ви таки праві і по закінченюю візи будете повертатись додому або в Польщу, бо там вам було легше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    за бізнес я з вами посперечаюсь, бо я мала сввій бізнес (невеличка виробнича фірма по косметичним засобам) і мені Канада дала ПР)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Макс
    wrote on last edited by
    + Тут шукають робітників спонсорів країни, економик-муверс😎 Бізнес і хитрі українські люди тут не потрібні
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    о, а я й забула, що там же ж по деяким TEER навіть мову не обовʼязково здавати🙈😅 головне щоб роботодавець сказав що йому ок з вашим рівнем)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Ви надто багато енергії витратили для цього поста. Не беріть до душі, людям не довідки зібрати складно, їм просто нічого збирати. Вони не вчились, не працювали офіційно (привикли бути заробітчанами-нелегалами), от тепер і не набирають балів за ЕЛЕМЕНТАРНИМИ програмами, де навіть мову можна знати так-сяк. І тут я згідна, для чого Канаді люди, які не жили чесно і кричать "які високі податки в Канаді".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Ну TEER 1-3 - це вже круто! Я про мову на 4 мала на увазі, це ж не Ваші вистрадані 8-ки)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Я мала досвід пробного такого самого тесту в IELTS, але думаю що принцип у них однаковий - ті тести беруться із попередніх екзаменаційних тестувань. Тому принцип буде такий самий, але матеріал інакший. Робіть собі поправку на хвилювання🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Не дублюйте, заждіть кілька годин, бо ті, хто здавали цей тест - ще сплять😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Sobko
    wrote on last edited by
    Підскажіть, на сайті (Селпіп.ка) є безкоштовний пробний тест мови, на скільки правдиві оцінки цього тесту якщо їх порівнювати з реальним тестом? Я так розумію що в принципі на екзамені буде все те саме, якщо здавати на комп'ютері?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    А це був Highway to Hell 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Ваш пост треба кидати всім новоприбулим , щоб вони трохи протверезіли, бо люди навіть уявлялення не мають як це відбувалось раніше, оскільки ніколи не цікавились Канадою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Чому ви всі тут такі грамотні, і вам так смішно, життя вдалося? Щось не подобається, проходьте повз, довідки отримати легко коли була офіційна робота, і готуватися до міграції завчасно, повірте, мені не проблема написати туди чи туди за довідкою, просто не знаєте моментів, то не потрібно розповідати іншим що і як, і ви тут не потрібні, за собою слідкуйте, я анкету заповнив сам з телефону, роботу і квартиру знайшов за 2 тижні, а дехто чомусь місяцями не знаходять, надіюся з такими як ви ніколи перетнуся.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Вас ніхто не намагався образити, ви просто уявлення не маєте які люди зусилля приклали для того, щоб потрапити сюди до цієї програми. Це все, що вам намагались пояснити. Якщо в Польщі краще - повертайтесь в Польщу, Польща чудова країна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t758264713T Offline
    t758264713T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Вітаю ! Підкажіть , будь ласка , як мені бути в цій ситуації: працювала в Україні з 2012 по 2020 рік в установі , потім в результаті реорганізації мою посаду скоротили , рік була на обліку у центрі зайнятості З січня 2021 року по лютий 2023 працюю в іншій установі . Питання в тому , мені потрібен референс від останнього роботодавця , чи від попереднього теж треба ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Мене і не ображали, я вроді смішні коментар не пишу, я знаю що раніше було попасти в Канаду дуже дуже важко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Хочуть знати, бо бажаючих більше, ніж є вакантних місць. Тут працюють правила ринку попит/пропозиція.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags