Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Раніше то було нереально важко, це чудово багато людей розуміють в тому числі і я, я тільки написав, що така дурна система в Канаді, дуже багато хочуть знати де і що, і коли робив.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Shevchuk
    wrote on last edited by
    Як так розумію, що якщо ви будете заповнювати ЕОІ наприклад у січні 2026 році, то0 перша установа вам вже не потрібна, так як Канаді потрібно знати де ви працювали останні 5 років від дати заповнення ЕОІ. Але якщо раніше, і ви хочете отримати трошки більше балів за роботу в Україні, то вже треба і референс від того роботодавця і від другого + ще й канадський. Я так розумію вам підходить скоріше за всього другий варіант, бо не думаю, що ви збираєтесь чекати 2026 року. Теж не все знаю, тому хай поправлять спеціалісти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Ви хоч думайте головою, що пишите, вчилися і працювали всі, винувата держава, що майже всі працювали не офіційно, люди працювали, просили оформлення, але ні, роботодавці не хотіли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Це нормально! Це взагалі-то нормально!!! Бо PR - то як великий крок до громадянства…а якщо точніше, підданства. То так, країна заінтересована в тому, аби мати нормальних адекватних постійних резидентів, які у майбутньому можуть стати громадянами цієї країни. Такі умови тут. Не подобається, або не підходить - то не треба ображатися на весь світ за то. І так, простим людям зараз набагато простіше отримати постійне резиденство, бо спростили умови.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Вони хочуть досвід за останні 5 років, наскільки пам‘ятаю, то ви зможете ще в період з 2018 по 2020 рік якийсь досвід собі зарахувати з попереднього місця роботи. Якщо не правий, то поправте мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Спочатку безпідставно звинувачували Канаду, хвалили Польщу, хоча чомусь не їдете туди, а тепер вирішили людей ображати? Це дуже не ввічливо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Я в Польщу їздив тільки працювати, ніколи не хотів там лишатися і не планував, як би та країна була б для мене ідеальна я б там і лишився.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ніякої криптовалюти, тільки гроші, які вам доступні. Дуже часто на федеральному етапі офіцер просить надали докази, що у вас є кошти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    На момент подачі ЕОІ відраховуєте назад 5 років і рахуєте стаж. Наприклад, 1.04.2023 подаєте ЕОІ. Стаж рахуєте назад до 1.04.2018.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Давайте вже завершуємо дискусії про польський та латвійський ПР 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    ви просто переплутали тимчасову карту побиту і латвійський тимчасовий резіденс перміт з постійним резиденством в Канаді. в Латвії для отримання PR треба 5 років прожити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Давайте по пунктам: - де я сміялась? Ви трохи неуважно читали. Я захищала канадську систему відбору. - ви яку інформацію виклали у своєму пості? Ніякої інформаційної нагрузки, ви просто жалілись у загальному чаті. Ну тоді майте мужність зіштовхнутись з тим, що вам буде відповідь на ваші негативні думки. - ви думаєте ви один хто приїхав по CUAET і збирає довідки? Не перший і не останній, і вже є кейси де люди по цій програмі отримали PR. Проте всі ці люди збирають пакет документів, вчить мову, подається і не жаліється в загальному чаті що їм не подобається канадська система і вона якась не така. І вони не починали імміграційний процес раніше, так само як ви приїхали і почали працювати і вже багато хто отримав номінацію і багато хто отримає і далі. Я сподіваюсь, що свою оцю енергію, яка виникла у вас на мою реакцію на ваші скарги щодо PR, ви закумулюєте в правильне русло отримання потрібних документів на подачу. Якщо вам закортить мені ще щось відповісти, то пишіть, будь ласка, в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Да, вибачте що так багатьох зацепило.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Людина написала у приват, що отримала відмову у номінації. Подавалася через спецвибірку, підтримка друзів, які мешкають у Манітобі. Пояснення від офіцера: не підтверджено зв'язок із провінцією. Офіцер провів інтерв'ю із друзями, та виявив, що ті знайомі менше року, буквально кілька місяців. Виявив дуже просто: попросив надати докази спілкування перед початком війни. Люди самі призналися, що не мають і не знали такої вимоги. Добре, що бан не дали. Офіцер порекомендував аплікантам відпрацювати 6 місяців та переподатися знову. Все таки є певна лояльность до українців.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Ну капец, яке тепер має чи буде відношення офіцерів до наступних аплікантів? Вже складається не дуже хороше враження від наших людей, я розумію шо не всі такі… але мені вже соромно 😖
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Дай Боже щоб так і було!
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Можливо, що ні одні і не інші не знали про те що друзі мають бути знайомі мінімум рік🤔 Просто були неуважні певне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, я думаю, що це якраз правда, бо ті друзі досить добре тут "стоять", як кажуть в Україні, і не ризикували б своїм становищем, вони ще на ПР, навіть не громадяни.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg K
    wrote on last edited by
    А можна посилання на цю програму з друзями і який так перелік вимог для аплікантів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg K
    wrote on last edited by
    Дякую. 15й в закріплених, там не додивився...
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags