Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 298.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t890907922T Offline
    t890907922T Offline
    Iegor
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t890907922T Offline
    t890907922T Offline
    Iegor
    wrote on last edited by
    Я свого часу зробив схему які кроки за якими мені треба робити. Спочатку провінційний етап, потім фередальний... в мене питання всі відпали. То не так складно якщо сісти і розібратись, а не питати на кожному кроці по всім чатам і блогерів під відео
    1 Reply Last reply
    0
  • t890907922T Offline
    t890907922T Offline
    Iegor
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliya
    wrote on last edited by
    Я так само не розумію,де цю беруть інфу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я не знаю, звідки йдуть ці чутки і не бачу сенсу дізнаватись. Користуйтеся виключно офіційними джерелами і буде окей все
    1 Reply Last reply
    0
  • t890907922T Offline
    t890907922T Offline
    Iegor
    wrote on last edited by
    Ще багато хто плутається в програмах, swo, swm, specialmeasures... хто зараз проходить процес і розібрався зробіть схему, щоб інші теж користувались цим, бо з одні і ті ж питання. Вам рекомендація слухати поради не всіх підряд, і все ж користуватись оф. сторінками, бо вам наговорять...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliya
    wrote on last edited by
    Тому і тисяча питань у всіх
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliya
    wrote on last edited by
    Так,дякую Я за це вже знаю,але люди ще в чатах роблять невизначеність я за це мала на увазі,десь беруть інформацію і пишуть,що так воно.Що насправді дуже плутає людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Не потрібно. Ось офіційна інформація immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliya
    wrote on last edited by
    Багато хто ще в чаті писав за це,що треба NOC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Яка вірогідність того що дитині дадуть Foil less візу (направили запит через кризову форму)? Є сенс чекати, чи краще відправляти паспорти на вклейку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо є хочу дізнатися якусь офіційну інформацію, я йду на урядовий вебсайт. Якщо я на тому веб-сайті у вимогах програми SWM не бачу навіть згадки про "списки професій", то з якого дива мене мають хвилювати ті, хто заробляє лайки на відео, даючи неправдиву інформацію. Я реально не можу цього зрозуміти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliya
    wrote on last edited by
    В закріплених написано тут,що не треба ніякий NOC для SWM
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    Зараз кожен другий знімає блоги про то як він приїхав по куает … і які вони експерти з приводу імміграції і адаптації )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Читайте закріплені повідомлення, а не дивіться дезу від блогерів. Це все вже обговорено десятки разів тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t939958152T Offline
    t939958152T Offline
    Антоніна
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Підкажіть будь ласка хто подавався на повернення податку, чи прийшли Вам кошти і як саме ( чеком на пошту чи на картку).Мая знайома вже отримала на карту та на почту лист- розшифровку, а мені ще нема.Хоча дехто каже, що вони приходять тільки 5 грудня, не важливо в якому місяці подавав форму.Адресу я не встигла поміняти, тобто лист або чек має прийти в готель, а з готелю повідомлень на електронну про нього нема.Не знаю , що робити так як їхати в готель зараз не маю можливості.Може хтось щось підкаже, або стикався з таким.Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Shevchuk
    wrote on last edited by
    То якась одна інфа, то інша, що вже можна запутатися трохи). Тобто, давайте спробуємо розставити крапки над "і". Вибачте, якщо мої запитання якісь зовсім дурні, бо я тільки почав розбиратися з іміграцією... 1) По программі SWM наразі підходить піврічна праця в Манітобі по всім професіям, а не тільки з того списку затребуваних, котрий з'явився (наче теж на офіційному сайті, але ще не вступив в силу, чи якось не так), правильно? 2) Той список професій, то зміни, котрі можуть наступити в будь-який момент? Якщо так, і якщо у вас є комунікація з керівництвом MPNP, то може є і інформація коли ця зміна вступить в силу?) Чи цей список взагалі відмінений для українців чи може ще щось? Бо і це відео вчора переглянув і в цьому чаті багато запитань, можливо щось не зовсім правильно читаю на офіційних сторінках, може хоть підсудного цей момент?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Добрий день. Я вже запитувала, але не отримала відповіді від людей, які летіли цим рейсом. Отож, хто летів Condor, а з Польщі Lot? Чи забирали/здавали багаж у Франкфурті? Бо Lufthansa ніби не треба, а от Лот?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025642782T Offline
    t1025642782T Offline
    Jane 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я чекала на запит дитячого паспорту 155 днів, тільки чекати
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    У нас така сама ситуація була. Ми дзвонили і писали в Консульство, там сказали, що дорослі документи відправляти разом з дитячими одним конвертом. На кожному паспорті зробіть наклейки з вашою адресою і контактними телефонами, щоб вони не загубились з іншими.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags