Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка в кого була така ситуація. Жінці прийшов запит на вклейку ще 8 числа. А дитині ні. Термін для вклейки 30 днів . Що робити? Чекати коли прийде запит дитині чи відправляти обидва паспорти ?
-
Якщо реєстрація завтра, то як ви сьогодні? If you hope to receive tickets, be sure to fulfill all eligibility requirements before submitting the application and please have all of your documentation ready; available spaces are usually filled within the first hour. Be sure to refresh the application link published on our webpage on December 12 at 17:00 EET / Ukraine time, and keep trying. miles4migrants.org/ukraine2canada/
-
Доброго вечора. Прошу допомоги. Може є хтось , що прилетіли безкоштовним рейсом. Як правильно реєструватись ?Реєстрація завтра о 17-00.Чи можна сьогодні якось заповнити форму ?Дякую заздалегідь .
-
відправляти паспорт жінки на вклейку. А далі чекати, поки прийде рексест для дитини
-
В цьому чаті не заборонено посилання на офіційні джерела, навіть заохочується.
-
Скажіть будь ласка в кого була така ситуація. Жінці прийшов запит на вклейку ще 8 числа. А дитині ні. Термін для вклейки 30 днів . Що робити? Чекати коли прийде запит дитині чи відправляти обидва паспорти ?
-
Чому в приватні? Вам в чаті хіба в приватні відповідають, якщо щось ви запитуєте? Усіма посиланнями тут діляться. А то виходить, що вкинули інфу, а всі хай тепер голову ламають, чи то офіційно так і є!
-
Ні, не заповнювала. Це все робив лікар.
-
пріватні 😶
-
Тобто коли ви йшли на медогляд ви не заповнювали анкету з цим номером. Його надає лікарня де ви проходили медогляд?
-
я зв’язалася з клінікою де проходила медогляд (я проходила в Україні) і мені надали UMI номер