Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Але через офіцера та на той же, або вищий TEER та з більшою-тією ж зарплатнею
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Agnieszka 🇵🇱 Yim
    wrote on last edited by
    ✅ Може комусь буде корисно Чат міста Оттава (Онтаріо) 👉t.me/+qQ9ABScX-dE5NWY6 🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦 Від українців – українцям. Welcome to Ottawa 💛 💙
    1 Reply Last reply
    0
  • t551061843T Offline
    t551061843T Offline
    Tanya Lushpaenko
    wrote on last edited by
    Христос Воскрес! Допоможіть будьласка з таким кейсом про вищу освіту: -перші три рокі вчилась в одному вишу, взяла з нього довідку про навчання і перевелась в інший . за четвертий рік навчання у іншому вузі я отримала диплом бакалавра Потім вчилась ще рік і отримала диплом спеціаліста Питання: в розділі освіта все це писати?, або вказати тількі один диплом спеціаліста ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Підкажіть будьласка,через тиждень буду подаватись на номінацію,і таке питання в мене є родина але вона поки що в Україні,і якщо я отримаю номінацію і потім приїде родина вони теж можуть потім отримати пр?дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Дякую.так це дружина та син
    1 Reply Last reply
    0
  • t1182580226T Offline
    t1182580226T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    тільки дружина, чоловік, діти. Якщо ви вкажете їх у своїх заявці, то зможуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Lina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane
    wrote on last edited by
    Питання про SWO. Зараз працюю по контракту на 6-month probation period 30+ годин в тиждень, хочу податися по SWO. Коли закінчиться probation period, можливо мені запропонують безстроковий full time контракт. 1. Якщо я підпишу безстроковий контракт, я можу тільки по SWM подаватися? 2. Якщо я попрошу працедавця зробити натомість новий контракт щоб бути eligible for SWO - краще просити на 6 чи 12 місяців?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane
    wrote on last edited by
    Дуже дякую! Тобто якщо я зараз маю контракт на 6 місяців, а потім отримую новий від того ж працедавця на 12 місяців, це все одно ок для SWO? Перепитую, бо хвилююся, бо тоді в сумі 18 місяців виходить на того ж працедавця
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    1. Так. 2. Контракт на 6-12 місяців можна вважати короткотерміновий. Люди мали такі фултайм контракти і успішно пройшли номінацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Як тільки завершився 6 місяців, то зразу подавайте ЕОІ. Пам'ятайте, що по спецвибірці дають тільки 12 балів за роботу у Манітобі. Мова та гроші обов'язково потрібні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Olya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t274067109T Offline
    t274067109T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Так здавати екзамен з мови і знати/вчити мову це різні речі. Навіщо витрачати гроші і час (поки дочекаєшся черги на екзамен, чи поки вивчиш і підготуєшся жо екзамену до потрібного рівня), якщо можна вже подати документи. В чому сенс? Якщо можна не здавати то навіщо здавати?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t351690506T Offline
    t351690506T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Христос Воскрес! Підкажіть хто подавав на номінацію, чи вказувати позики, зроблені в Канаді (наприклад на покупку авто) в розділі Debts?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    ну сьогодні же вже було таке питання. Ну хоч трошки, читайте чат t.me/uccmb/75233
    1 Reply Last reply
    0
  • t351690506T Offline
    t351690506T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Дякую! Вибачайте, я вже пів дня сиджу з тією аплікацією😫
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Олексій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, у Form & Documents для провінційної номінації у полі Visa / immigration status document треба додати Work Permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1182580226T Offline
    t1182580226T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    2 дні просиділа😉.
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Тобто до перміту додати ще окремо сторінку з паспорту? Бо паспорт же окремо підвантажую з усіма заповненими сторінками
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags