Імміграція до Манітоби
-
✅ Може комусь буде корисно Чат міста Оттава (Онтаріо) 👉t.me/+qQ9ABScX-dE5NWY6 🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦 Від українців – українцям. Welcome to Ottawa 💛 💙
-
Христос Воскрес! Допоможіть будьласка з таким кейсом про вищу освіту: -перші три рокі вчилась в одному вишу, взяла з нього довідку про навчання і перевелась в інший . за четвертий рік навчання у іншому вузі я отримала диплом бакалавра Потім вчилась ще рік і отримала диплом спеціаліста Питання: в розділі освіта все це писати?, або вказати тількі один диплом спеціаліста ?
-
Вітаємо, Lina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Питання про SWO. Зараз працюю по контракту на 6-month probation period 30+ годин в тиждень, хочу податися по SWO. Коли закінчиться probation period, можливо мені запропонують безстроковий full time контракт. 1. Якщо я підпишу безстроковий контракт, я можу тільки по SWM подаватися? 2. Якщо я попрошу працедавця зробити натомість новий контракт щоб бути eligible for SWO - краще просити на 6 чи 12 місяців?
-
Вітаємо, Olya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так здавати екзамен з мови і знати/вчити мову це різні речі. Навіщо витрачати гроші і час (поки дочекаєшся черги на екзамен, чи поки вивчиш і підготуєшся жо екзамену до потрібного рівня), якщо можна вже подати документи. В чому сенс? Якщо можна не здавати то навіщо здавати?)
-
Христос Воскрес! Підкажіть хто подавав на номінацію, чи вказувати позики, зроблені в Канаді (наприклад на покупку авто) в розділі Debts?
-
Дякую! Вибачайте, я вже пів дня сиджу з тією аплікацією😫
-
Вітаємо, Олексій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть, будь ласка, у Form & Documents для провінційної номінації у полі Visa / immigration status document треба додати Work Permit?
-
Тобто до перміту додати ще окремо сторінку з паспорту? Бо паспорт же окремо підвантажую з усіма заповненими сторінками