Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Питання. Після подачі документів на номінацію в кабінеті виднотяк йде процес, чи заявка в роботі ? Чи просто чекать емейл?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Iran’s Balog! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Бали за мову , також цей сертифікат є доказом ,що ви дійсно знаєте мову , наприклад деякі рекрутингові агенства його вимагають , та і роботодавці . Та і можливо , коли офіцер буде розглядати діло, то фактор там теж може зіграти роль , бо він не розуміє, чи знає людина мову , чи ні . Також це допомогає людині тверезо подивитися на свій рівень мови , але ви праві , 300 баксів дуже врятують матеріальне становища, а чергу на тест чекають прям під кабінетом, і цим витрачають свій час ). Це моя думка .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, змінюється статус апілкації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, ви праві на 100%. Етап номінації є конкурентним, аплікацію розглядають детально. Це конкуренція, отримання LAA НЕ ДАЄ 100% гарантію отримання номінації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t570799107T Offline
    t570799107T Offline
    Мария Зайцева
    wrote on last edited by
    www.temu.com/ca/kuiper/un1.html?subj=feed-un&_bg_fs=1&_p_mat1_type=1&_p_jump_id=725&_x_vst_scene=adg&goods_id=6017592186054252&_p_rfs=1&_x_ads_sub_channel=other&_x_ads_channel=google&_x_bg_adid=gd191490-1&topic_classify=115&wbraid=ClEKCAjwlumhBhAVEkEAQkvOESmeI_J4eiG8129Z7rVBNlhq1eIzflhq64WAgP32b_UHTt1JzkLsdlbmN5U7sgH0_vwZao-OeHd9rqRcuBoCCC4&_x_ads_account=6901059639&_x_ads_set=19940004400&_x_ads_id=148212939535&_x_ads_creative_id=654095472663&_x_ns_source=&_x_ns_gclid=&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=ClEKCAjwlumhBhAVEkEAQkvOESmeI_J4eiG8129Z7rVBNlhq1eIzflhq64WAgP32b_UHTt1JzkLsdlbmN5U7sgH0_vwZao-OeHd9rqRcuBoCCC4&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICEpS-yHFEvyWMk-JaimGY2f2&_x_ns_targetid=&adg_ctx=f-aa41b3ea&is_retain=1
    1 Reply Last reply
    0
  • t274067109T Offline
    t274067109T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Так якщо вистачає балів, і людина вже працює (вона ж подається на PR) і працює на кваліфікованій роботі (бо тільки така робота дає право не здавати англійську). То я не бачу сенсу) можна просто втратити час, не чекаючи під кабінетом, а чекаючи черги на екзамен кілька місяців, без якого людина не зможе податися, якщо так вирішить. А трезво подивитися на свій рівень мови то не зовсім про ці екзамени. Тут ще добре потрібно знати сам екзамен, я б краще витратила цей час і кошти підготовки до екзамену, на вивчення саме мови. Це моя думка)
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Юлія! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1182580226T Offline
    t1182580226T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Статус- заявка в роботі, заявка погоджена, після погодження прийде лист.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    А тепер уявіть ситуацію , людину звільняють , і їй терміново треба шукати іншу роботу, є варіант, але професія не підпадає під потрібний teer , і тепер,якщо вона згодиться, то треба здавати тест . Celpip абсолютно , адекватно, з малою похибкою , показує рівень знання мови, і він є визнаний урядом Канади. Самостійно свій рівень мови дуже складно оцінити, до того ж все одну , тут просять часто документальне підтвердження знання мови . Але кожному своє , потім , щоб люди не жалкували про це. Бо може бути дуже боляче . Бажаю вам здійснення ваших планів, і гарної неділі .
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Є вже такий кейс, правда, мову людина здавала. Втратила роботу під час розгляду номінації. Написала офіцеру, надали 2 місяці для пошуку роботи, вже більше місяця не може знати у тому самому TEER. Якщо змінить TEER, то для номінації, моджливо, потріно починати все з нуля. Моя особиста порада - працювати на тій самій роботі аж до подачі на федеральний етап і оримання AOR. Потім зміна роботи виглядає дуже просто - просто повідомляєте про зміну роботодавця по факту через вебформу, алеви постійно маєте працювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A P
    wrote on last edited by
    Та вже здала Було важко Формат спікінгу для мене важкий, я українською так швидко не можу переключатися з теми на тему, і розмовляти з диктофоном. А ще дуже чутно усіх , хто поруч. Дивилася аелтс , він мені в рази легше. Думаю, що склала дуже погано, але почекаю вже на результат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t479012216T Offline
    t479012216T Offline
    Eugene Kalchenko
    wrote on last edited by
    Закордонний паспорт і знання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Якщо ви навіть на 6 здасте , то це ок , різниця невелика за один модуль ) . Головне що сдали, і можете собі спокійно жити .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A P
    wrote on last edited by
    Вау ) дуже рада за вас Я там трохи затупила Чую , буду перездавати Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t479012216T Offline
    t479012216T Offline
    Eugene Kalchenko
    wrote on last edited by
    Спікінг для мене також був найважчий. Думав здав на 6, але дали 8)
    1 Reply Last reply
    0
  • t274067109T Offline
    t274067109T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Дякую! Ви знаєте, всіх ситуацій неможливо передбачити. Я взагалі не впевнена, що в даному прикладі нададуть номінацію, так як наскільки я знаю, то робота має бути не гіршою за попередню (але я не профі, тож точно не скажу). Ви можете діяти як вважаєте за потрібне, це ваша справа) Та всі ваші доводи базуються га різних припущеннях: якщо те, якщо те і т.д. Я згодна з вами, що без англійської мови в Канаді жити якось недоречно), згодна що сертифікат не завадить. Але, років 10 тому, я здавала IELTS в Україні. Мені не вистачило 0,5 бала по одному з модулів для моїх цілей. І прийшлося перездавати (а це вже два рази по 300 баксів)), а ще + кілька місяців підготовки і це теж гроші, бо були індивідуальні заняття. Якби в мене була можливість не здавати його, я б не здавала) Бо я постійно писала ті ессе після роботи до ночі, на досить дивні теми)) і т.д. Вам що скучно? )) немає куди ті 300 баксів подіти? Я наприклад, завжди знайду куди витратити)) Чи можна на ЗСУ задонатити, чи родичам в Україні допомогти, бо там ціни вже як в Канаді, а зп нажаль ще ні. Ну і також, є різні ситуації, різні кейси. Якщо англійська висока і здати її не проблема, то це легше, швидше і дешевше) А якщо англійська близько 4, то це може зайняти не мало часу, тим більше коли людина багато працює (а мені здається зараз всі українці багато працюють) і не має багато вільного часу на підготовку до екзамену. Тож, я вважаю, що ніж витрачати час на підготовку до екзамену то можна спробувати подаватися без якщо є така можливість. Тим більше зараз дуже гарний прохідний бал) А якщо вже буде все так погано, що не вийде) то вже тоді ще раз податися з екзаменом. Але ж, якщо заявник відповідає всім вимогам нічого не порушуючи, то мають бути високі шанси що все вийде) Але я нікого не закликаю здавати чи не здавати)) Вважаю, що кожен має оцінити свої власні можливості і прийняти рішення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t479012216T Offline
    t479012216T Offline
    Eugene Kalchenko
    wrote on last edited by
    Вірте, все буде ок!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.