Імміграція до Манітоби
-
Ті кейси, які я знаю, то восновному misrepresentation з документами або люди не мали наміру жити в Манітобі. Але причин може бути дуже багато, включаючи фактор віку, як за зрозуміло написаний settlement plan, досвід роботи у відповідній сфері і багато чого. Це все описано у MPNP guidelines. Як я вже писав неодноразово, ЕОІ є найпростішим кроком. Дальше ваша аплікація повинна переконати офіцера.
-
І скільки таких було вибірок? Аж одна. Фактично, це виключення і не варто розраховувати на такі бали. Крім українців, приїжджає щорічно близько 15 тисяч людей на робочій візі до Манітоби. Також подивіться офіційну статистику погоджень та відмов. Якщо у 2022 погодження були 83%, то 2021 тільки 57% отримало номінацію від загальної кількості ЕОІ по SW. immigratemanitoba.com/data/
-
А програму я точно не розумію, бо коли одні збирають документи місяцями на досвід, здають англійську на 7 і вище, і збирають решту документів. А потім йде вибірка на 450 , де по факту можна пройти з Secondary education та "London is the capitalof GreatBritain". І всі в результаті зустрічаються в тих самих дверях. То щось туповато трішки і нівелює усі ті вимоги.
-
Ок. Спочатку ви розкритикували мій коментар, як не правдивий. Після наданих фактів, ви розповідаєте, що я нічого не розумію. Завершуємо розмову :)
-
Опа, а що це? 459
-
Запишіть собі це в нотатник. Ви б замість відповідати згаряча, дивились офіційні дані
-
На федеральний тільки форми і свідка про несудимість
-
Добра англійська перекрила бали за вік!!
-
Вчора статтю читав, то писали, що минулого року MPNP був місяць коли вибірка йшла з лімітом 492 бали :) Так що "заберуть всіх" не переживайте