Імміграція до Манітоби
-
Яка вартість за сторінку?
-
Підкажіть будь ласка щодо Ліків. Збираю валізу і побачили, що виходить чимала кількість. Беру лише собі і дочці, але на всі випадки. Все без паперових пачок. Чи є якісь обмеження ?
-
Доброго ранку. Якщо йти через SWO, то на момент подачі ЕOI короткостроковий контракт вже обов‘язково має бути завершеним, тобто робота має бути в минулому? Іншими словами: якщо контракт на 12 місяців (фултайм), то можна податися лише через 12 місяців? Чи можна й через 6, а офіцер зрозуміє, що це не постійна робота?
-
Хто скільки чекав на AOR?
-
Онлайн чекін можна робити не для всіх аеропортів, почитайте на сайті чи є ваш у списку
-
Доброго Дня Виникла така проблема! У нас завтра виліт,прийшло повідомлення що можна регіструватися на рейс Condor! Все вписую правельно але вибиває помилку! Що в такому разі робити Можливо хтось з таким зіштовхувався?
-
в тому то і справа, що я відпрацювала та пішла, бо я була вчителем фізичної культури, в мене не було перевірки зошитів, класного керівництва, тощо. Просто в мене така проблема, що якщо не зарахують цю роботу, то не зарахують і наступну, бо вони доповнюють одну одну за місяцями (вчителем 6 місяці, а на іншій роботі 8місяців, але безперервно працювала)
-
Ви ж не працювали в школі лише три години щодня а потім додому йшли? Я думаю шо проблем не буде, бо то про інші години мова саме у вимогах до український вчительських ставок. У мене записано, що працювала фул тайм повний робочий тиждень 40 годин, із них 22 години вчителювання.
-
Доброго дня. Вже піднімалося таке питання про ставку у вчителя. В мене у референс вказано "працювала 5 дній на тиждень, повна ставка", (години я не прописувала) директор підписала з цим все добре. Але чи це не буде вважатися як обман? Бо дійсно у вчителя ставка це 18годин ( в мене було 26)? Це для того щоб зарахували рік досвіду