Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір всім! Підкажіть, будь ласка, хтось стикався з проблемою, коли заявку на ПР повертали через неправильно сплачену суму сервісного збору? Ми подали заявку (сім'я 2 дорослих та 2 дитини) у березні. У травні її лише почали перевіряти та одразу написали 03.05, що сплачено некоректну суму збору. Ми оплачували лише processing fee. Я перевірила на сайті, де проводиться розрахунок. Сума збору справді змінилася, 30 квітня було подорожчання приблизно на 10%. Я доплатила суму, що бракує (з карти чоловіка, не зі своєї, як основну суму при подачі) і завантажила квитанцію на сайт того ж дня, коли надійшло повідомлення від міграційки. Проте сьогодні нашу заявку все одно "повернули", бо знову невірно сплачено суму. Хтось може дати пораду як перевірити розрахунок? У мене сума вийшла 2160 (спочатку була 1965). Наперед дякую.
-
можливо й повернули бо сплатили щось не правильно, можливо там реквізити відрізняються по відділам хто які розглядає. Там же потрібно в аплікацію прикріпляти квитанцію яка йде з штрихкодом обов‘язково, а потім тільки сабмітити. Питайте напряму у офіцера що робити, читайте інструкцію на сайті, зустрічала написане якщо не вірно оплачено чи неоплачено то аплікація буде повернута. Шукайте інфо на сайті.
-
Усім гарного вечора. Скажіть будь ласка , чи можна в required документи на федеральному етапі добавляти себе та дружину? Приклад на фото. І пізніше в додаткових документах вибрати Translation and affidavit та завантажити до кожного з цих документів переклад?
-
Вітаю! Підкажіть,будь ласка, по SWO - фактор 3 і фактор 5.Чи можна вказувати фактор 3- рік досвіду роботи в Канаді,в той самий час фактор 5- зв'язок з Манітобою через ту саму роботу.
-
Дуже дякую. А у віконці де фотографії можна завантажити фотографію з двох сторін? тобто інша сторона де дата та назва компанії і підпис.
-
Дякую вам.
-
А також імя, прізвище та дата народження, того, хто на фото