Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, питання: 1. Чи потрібно на номінацію прикреплять ще й укр внутрішні паспорти? 2. Чи можна буде редагувати заявку на номінацію , коли вже засабмітив? Справа в тому, що найменший син прилетів за моїм паспортом, наразі ми чекаємо його паспорт, він вже готовий, але ще не приїхав до Канади, має бути дуже скоро. Чи зможу я внести дані нового паспорту, коли він прийде, а заявка вже буде подана? Дякую
-
1- не потрібно 2- можливо буде додати документ в other, тільки. Але паспорті дані потрібно вносити в саму форму, і не впевнена чи система пропустить без паспорту. Ви можете подати на ЕОІ пройти, вам дадуть 60 днів для створення заявки на номінацію. Потім створите і побачите як все влаштовано.
-
дякую, я вже в процесі створення заявки після отримання LAA, паспорт чекаємо з лютого, сподіваюся, встигне прийти)
-
Доброго дня! Маю на руках оригінал свідоцтва про закінчення середньої школи (9 класів) + додаток. Та маю лише Копію атестату + додаток за 11 клас (вони в Україні, забрати їх нема можливості). Що писати в ЕОІ, 10 класів чи 12, як не маю постсекондорі? Дякую!
-
Доброго вечора, шановне панство. Таке питання, як я зрозумів для заявки внутрішній укр паспорт не обов'язковий. Тобто він не потрібен і на провінційному, і на федеральному етапі?
-
Чи можна в Канаді вклеїти фото, що потрібно в 25 років, у внутрішній паспорт?
-
Дякую.
-
На федеральному потрібен
-
Скан копії достатньо, всі документи подаються онлайн
-
Дякую за пораду.
-
Дякую