Імміграція до Манітоби
-
Поясніть будь ласка, чи референс леттер є обов'язковим? Чи вистачить документу що я працював на певній фірмі ?
-
Вітаю таке питання, вітпрацював пів року на full time на одного працьодавця, чи можна податися на SWO і піти паралельно навчатися? І чи обов'язковий stady permit? Просто дуже довго чекати на сам PR, і так і так піду навчатися цікаво чи краже вже отримати pr і піти чи є якась можливість зекономити час? І як буде взагалі виглядати ситуація коли подався на PR але пішов вчитися чи працювати на part time? Дякую!
-
Вітаємо, Максим! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я в шоці. Де взяти паспорт колишнього чоловіка.
-
Доброго дня, шановні! Хтось може допомогти по CUAET та заповненню? 1) подаємо заявку сім'єю (чоловік, дружина та дитина 6 років) знаходимось в Україні - у мене прострочений закордонний паспорт (подав на створення нового, але він буде готовий через 3 тижні) - Скажіть, будь ласка, чи можна заповнити анкету без закордонного паспорта? 2) хтось проходив процедуру здачі біометричних даних у Львові? Проблема при реєстрації? Можна встигнути до завершення програми? Будемо вдячні за відповідь.
-
Актуально 😢
-
Вони розлучені?
-
Я ж про те. Не може такого бути, якщо в розлученні. Більшість випадків, коли батько не хоче навіть знатися, які можуть бути документи особисті від нього. Питання актуальне! 🙏 будь ласка допоможіть