Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо вона буде головним аплікантом і буде працювати на якогось іншого роботодавця, то все ок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    А якщо я відкрию бізнес, а дружина буде працювати в стороннього роботодавця і відповідно подаватись на ПР то це ок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Doroshenko
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, хотіла запитати, чи тільки в мене не відкривається сайт "apostille.in.ua"?
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    в них закінчився строк дії сертифікату. Думаю с понеділка поновлять. Туди можливо зайти якщо обрати "детальніше" та дозволити перейти до сайту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MaksymK
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Друзі, хто небудь продовжував візу CUAET до закінчення дії закордонного паспорта? Поділіться будь ласка інфою який алгоритм дій) Дякую.)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5584071054T Offline
    t5584071054T Offline
    Olua.
    wrote on last edited by
    Доброго дня Прошу слізно і щиро,допоможіть нам Дуже необхідно звернутись до небайдужих. В кого є  можливість і бажання, будь ласка допоможіть . Сину гірше стало.на швидкій в лікарню поїхали. Запалення з температурою великою. в нас  зовсім ні копійки,зараз треба ліків купляти терміново треба 640грн,роботи немає,виробництво тимчасово закрили,а нової не можу знайти Будь ласка,Будь якою сумою. Якщо потрібно зможу повернути після 5 числа наступного місяця. Документи можу надати свої чи що потрібно.Просимо від без виходу.Шевченко Ольга Миколаївна. Дякую велике, і вибачте нас. Мирного неба всім нам скоріше Напишіть мені будь ласочка в кого є можливість допомогти нам ДЯКУЮ 🙏🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ant
    wrote on last edited by
    Чи варто переїжджати з Великобританії до Канади в Манітобу, якщо у нас є постійне місце проживання в Англії і постійна робота? З того, що я читав у групах на фейсбуці, багато людей переїжджають назад, і з того, що я бачив в інтернеті, ціни на продукти харчування вдвічі вищі... Ми хочемо спробувати щось нове, але не впевнені, чи варто це робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    Думайте самі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    У Канаді можна заробити набагато більше грошей ніж у UK, але рівень життя гірший.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У вас постійне резидентство у Англії? Тоді добре думайте, але у Вінніпезі багато англійців, які переїхали сюди жити. Один із них відомий дитячий хірург-офтальмолог, британець, який переїхав до Вінніпегу із Англії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Якщо не впевнені, то не варто. Бо швидко поїдете назад. Залежить від цілей. Якщо заради імміграції, то варто. Якщо заради заробітків, то краще лишатись, там де вже все є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    З такими шикарними податками на бізнес, і з таким платоспроможним ринком — не заробити багато грошей гріх
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    У нас хлопці різноробочі в Англії отримують під 20 фунтів, а тут 17 кад приблизно одна робота.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    А можна і не заробити))) Можна набагато менше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ant
    wrote on last edited by
    17cad - це нижче мінімальної заробітної плати у Великобританії - 10.10 £. 🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    В Ірландії мінімальна зп 11.30 в евро , в нас 14.15 в кадах , uk 10.42 фунти чи щось таке. Якщо звернути увагу що публ трансп нуль , логістика дороже чим в юк , про полетіти в європу і клімат мовчу А заробити, у нас люди приїжджають і їхали назад в Україну бо там більше заробляли, особливо сантехніки будівники великих міст. Тут вони теж багато заробляють але ліцензії... Тут уже таке.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    заробляти 6600 кадів на двох ви тут точно не будете зразу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    Зробіть собі візу, може колись поїдете. Рівень життя і зарплата точно впадуть на перший час, а далі видно буде. Але не думаю, що у вашому випадку це найкращий вибір.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    Щоб нормально жити, відкладати гроші і так далі, на одну людину треба 22.- на годину
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ant
    wrote on last edited by
    Так, але тільки один з нас має посвідку на постійне проживання. Якщо дружина залишить Великобританію більш ніж на 6 місяців, вона втратить право на проживання тут, і мені доведеться спонсорувати її, а це буде дуже довгий і дорогий процес. Тому, якщо ми переїдемо до Канади, ми хотіли б, щоб це був квиток в один кінець. В IRCC сказали, що CUAET підходить і для нас, оскільки ми є громадянами України, навіть якщо ми не живемо в Україні вже багато років. На даний момент ми з дружиною заробляємо 4000 фунтів стерлінгів. Будинок з 3 спальнями, інтернетом 300 мб/с, рахунками та комунальним податком обходиться нам у 1300-1400 фунтів на місяць. Їжа коштує нам близько 300-400 фунтів на місяць. Таким чином, на наше життя ми витрачаємо одну з наших зарплат, 2000 фунтів ми відкладаємо щомісяця. Ми трохи боїмося, що знизимо свій рівень життя в Канаді, оскільки ми не є висококваліфікованими фахівцями... Життя тут непогане, але ми молоді і хочемо побачити Америку... Чи, може, буде краще, якщо ми просто приїдемо туди на канікули?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags