Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 284.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Vlad Kolozian! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Павло Павло
    wrote on last edited by
    Підкажіть, як в найкоротший термін отримати PR? Які вимоги до вакансії повинні бути ? Який прохідний бал ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Вихователь дитячого садка
    1 Reply Last reply
    0
  • t246581740T Offline
    t246581740T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Живий діалог з людиною набагато легше як на мене якщо ви не замкнуті у собі як на мене. Я особисто ще не здавал ні IELTS, ні CELPIP. Але як мені здається in person легше увести діалог трохи в інше комфортне для вам русло, поставити якесь запитання по темі співрозиовнику и тим виграти собі час на «подумати», а не нести нісенітницю))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Почніть з закріплених повідомлень
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Виктор! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t5128923238T Offline
    t5128923238T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Якщо відпрацювати 6 місяців на eligible employer по постійному контракту, потім звільнитись і подавати на SWO, далі при працевлаштуванні і зміні роботи мені не потрібно отримувати дозвіл у MPNP? Якщо продовжую працювати в Манітобі і тут плачу податки , але в тієї другої компанії немає офісу в Манітобі, на це вже не звертають увагу, адже я вже отримав 6 місяців досвід роботи у іншого манітобського роботодавця ( умовно, на заводі) , так підходить? дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @Solidprincipless хоче кікнути Martins з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Martins
    wrote on last edited by
    Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка IELTS ставиться по найнижчому балу чи підсумовуються бали та ставиться загальний середній?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Потрібно все повідомляти. Ви маєте працювати н локального роботодавця у будь якому випадку, незалежно від програми
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Arsenii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Тут ситуація така. TEER 2, Я знаю, що англійську можна не здавати. Але хочеться більше балів. CLB 4 Я точно знаю, навіть деякі дисципліни будуть на 5 . Але тоді я маю запитання... Чи не буде потім запитань у офіцера, що я отримав оцінку CLB 4 ,а моя професія відповідає як мінімум CLB 5?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Я правильно розумію, що це актуально лише для українців? Я про CLB 4мінімальний поог
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, люди йдуть із 4, навіть якщо їхній TEER вимагає 6-7. Все ок
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Тобто можна спробувати прикріпити результати тесту, якщо навіть CLB 4 ? Як ви думаєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5128923238T Offline
    t5128923238T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Я маю на увазі , коли два роботодавці, на обох роботах податки йдуть в Манітобу. Просто один з роботодавців не підходить через відсутність офісу, а інший має офіс/ завод тут. Тобто 6 місяців працювати на двох роботах, звільнитись з тієї,де є фізичне приміщення і подати на SWO , надалі працювати у того, де є реєстрація в Манітобі і подакти Манітоби, але не має приміщення. Так підходить?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ні, не буде. SWM визначає критерій CLB 4 для участі у вибірці
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Ще одне питання. Вже після подачі PR , Якщо посада стала ще краще в одній організації, потрібно щось робити для PR ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags