Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 298.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t295234999T Offline
    t295234999T Offline
    Daryna B
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Трохи заплуталась. Чи потрібно брати criminal record тут у Канаді? Проживаю більше 6 місяців, але менше року
    1 Reply Last reply
    0
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Добрий вечір.Таке питання виникло . Можна відкрити валютний рахунок в $ USA , та звичайний в CAD , щоб в сумі була необхідна сума для отримання PR . Чи краще все на одному рахунку у місцевій валюті? Підскажіть будь ласка , хто знає )
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    дружина зможе. Але якщо вас по якійсь причині забанять, то ви не зможете отримати ПР. Бан отримують за підробку документів, неправду в анкеті чи виявлення наміру не жити у Маітобі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t135212397T Offline
    t135212397T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    У мене частина грошей в кадах, частина в юсд, давала стейтменти з двох рахунків, питань у провінції не було. єдине, що врахуйте, що в стейтментах так і будуть юсд. якщо у вас там більше мінімальної необхідної суми, то все повинно бути ок. а якщо прямо впритик, то я не впевнена, як вони будуть вираховувати точну сумму в кадах, курс то може мінятись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артур
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Дякую !!)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Gr.
    wrote on last edited by
    Цілком з вами згоден. 20 секунд на підготовку і далі маєш говорити без заминок, пауз та filling words. Особисто я за 20 секунд не встигав навіть план розповіді написати, тому здебільшого це був час на "а про що я можу розповісти, відповідаючи на тему..." , а потім імпровізація. Діалог же значно легше через можливість взаємодії з іншою людиною, таймер вона запускає по вашій готовності і тому інше. Щоправда, особисто я обирав екзамен по принципу "ціна + підходящі дати", та й додатково орієнтувався на те, що наче як американська англійська стала більш звичною, ніж британська. Бажаю кожному успіхів на екзамені ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A P
    wrote on last edited by
    Питання по settlement plan Я працюю зараз на заводі у TEER 5 Подаюсь через swo , контракт терм Чи норм буде вказати , що планую у подальшому працювати за спеціальністю на тому ж підприємстві, чи краще треба зробити акцент на тому що буду будувати карʼєру на поточному місці ? Насправді, мені компанія дійсно подобається , але звісно , так як є мова та освіта , хочеться перейти до нашого офісу , моніторю вакансії. Але бентежить , як до цього поставиться офіцер.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1059093455T Offline
    t1059093455T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Підкажіть, хто отримав вже номер кейсу на федеральному етапі. Як швидко прийшла номер з моменту подачі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, при заповненні ЕОІ вказав що маю досвід роботи 6 місяців у Манітобі, але по факту подавався на спецвибірку SWO. Після розгляду моєї аплікації і всіх документів, які я подав у відповідності до SWO прийшов лист-запит чому я відповів "yes" на запитання що є досвід роботи більше 6 місяців у Манітобі. Як правильно вказати що я подавався на спецвибірку SWO і форма не пропускала далі без досвіду роботи 6+ місяців? Можливо я десь помилився у виборі форми з самого початку та інших варіантів не бачив.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5148828766T Offline
    t5148828766T Offline
    ТАНЯ БУЧА
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, на днях почула таку інформацію, не знаю чи правда, що якщо ви одружені менше року, то при подачі документів треба окрім шлюбу, надавати документи для commol law partner. Я чотко пам'ятаю що в правилах треба підкріпити шлюб і буде достатньо. Хтось знає щось про це, підкажіть будь ласка ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Критерій для спецвибірки (swo) - наявність досвіду в Манітобі 6+ місяців фул-тайм на одного роботодавця або наявність друзів/близьких родичів в Манітобі зі статусом ПР або громадяни Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    Так, у мене є наявність друзів/близьких родичів в Манітобі зі статусом ПР або громадяни Канади. І це вказано у документах, подано сеттлмент план і відповідно знайомі зі свого боку надіслали заповнену форму. Запит про то що я відповів “так” при початковій подачі на EOI. Як правильно відповісти на цей запит щоб офіцер не завернув мою аплікацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Так у вас є досвід?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    вище @isaychik_d написав що “або-або”
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    Під час подачі документів після отримання LAA я змінив відповідь як на скріншоті. Але вони запитують про початкову подачу на ЕОІ. Можливо побачили що відповіді відрізняються.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Там точно або/або? Наче читав що досвід обов'язково. Можу помилятись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    вказано або досвід або звʼязок з провінцією через родичівʼзнайомих. На момент подачі EOI досвіду не було але форма далі не пропускала якщо відповідаєш “ні” і не було можливості обрати звʼязок з провінцією.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R
    wrote on last edited by
    Є люди які дублювали заявку ЕОІ після вибірки у зв'язку з помилкою у NOC ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Айдер! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags