Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5202895098T Offline
    t5202895098T Offline
    Eugene Mazerat
    wrote on last edited by
    Дякую вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t5452843602T Offline
    t5452843602T Offline
    C.K
    wrote on last edited by
    Може хтось недавно робив,то ще вам напишуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5202895098T Offline
    t5202895098T Offline
    Eugene Mazerat
    wrote on last edited by
    Там вроді є загальна форма , яку подаєш в ФБР і вони роблять загальну форму !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А. 🗝️
    wrote on last edited by
    Millenium library
    1 Reply Last reply
    0
  • t5647647172T Offline
    t5647647172T Offline
    Vira
    wrote on last edited by
    Доброго вечора всім, підскажіть де можна у місті Вінніпег роздрукувати документи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Staples
    1 Reply Last reply
    0
  • t616849760T Offline
    t616849760T Offline
    Биков Григорій
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Не можу знайти пошуком, дуже бьагато результатів, але всі не в тему... На федереальному рівні в анкетах є вимога вказувати імена англійською та українською. Так і робив коли заповнював родичів. І ніби так і писали. Зараз заповнюю бекграунд (освіта, робота) і там теж вказано "Complete ALL names in English and in your native language" Чи вірно я розумію, що в данному випадку це відноситься до назв всіх роботодавців, університетів і т.д.? Хто як заповнював?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Я не дублювала українською назви
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna R.
    wrote on last edited by
    Я робила в Вінніпезі (загальну від FBI), завтра можу по тел. розповісти. Писати багато не можу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я теж задавала це питання, наскільки зрозуміла, що лише прізвища та імена потрібно вказувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Я мала на увазі їх шкалу оцінювання, а не скільки потрібно для процесу🙈🙈 Там здається шось 10 - це максимум 🤔 типу С2. Я просто чогось думала що там 12-бальна система. Але вже загуглила😅😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Більше 8 вже не рахують . Тому сенсу мало є брати 10-9,то для ЕЕ так , а для провінції і 6-7 вистачить
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Василій Поп! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t5543858909T Offline
    t5543858909T Offline
    Василій Поп
    wrote on last edited by
    Цікавить сільська робота.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Перечитайте про що цей чат🙈😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Тут чат про самостійну підготовку до імміграції. Тут немає списків вакансій робіт і роботодавців чи агенцій тут теж немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Антон Ольховик! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t2042767428T Offline
    t2042767428T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, отримала сьогодні цей лист, але в мене ще мій тогорічний медогляд дійсний і я трекінг прикріпила. Які мої кроки далі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Так і заплати вже, здається, треба. Через днів 10-14 напишіть їм, вони на електронну відправлять, щоб не чекати підгрузки
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags