Імміграція до Манітоби
-
Якщо бал високий, то отримують при першій вибірці. Вибірка кожні два тижні по чт
-
Кошти у такому розмірі потрібні, якщо йдете по SWO. Для SWM беруть до уваги зарплату, грошей на рахунку може бути менше зазначеного.
-
3 дні. Особисто в мене
-
Всім доброго дня! Читала, що для подачі по провінційній програмі потрібен proof of funds у розмірі 10К + по 2К на кожного члена сімʼї. Але ще чула, що є якесь спрощення для українців і що достатньо всіх інших критеріїв, окрім proof of funds. Чи правда це? Вибачте, якщо це вже тут обговорювалось, не знайшла
-
Дата з якої працюєте Посада Скільки годин/full time Зарплата Обовʼязки Контакти людини, яка зробила цей документ Все на фірмовому бланку компанії
-
Дайте, будь ласка, посилання, де пишуть про роботодавця, на якого працюєш. Хочу бути впевнена, чи буде зарахована для ПР робота в Thrift store.
-
Вибірка кожні два тижні свм. Якщо подасте на наступний день після вибірки, то будите чекати майже два тижні, якщо в останній день перед вибіркою , то один день
-
Вітаю товариство, може хто знає, чи дадуть моїй мамі (онко діагноз) Health Card? Візу має і планує виїзджати з України в Манітобу, Канада. Дякую
-
Скажіть, будь ласка, якщо я головний аплікант і подаю аплікацію на сім'ю, я з сином у Канаді, чоловік в Україні, бо не може зараз виїхати через війну. Чи потрібен дозвіл від чоловіка на імміграцію дитини?
-
Я точно не знаю, але теоретично якщо вона пройде флюорографію та тест крові, то мають дати. Але питайте ще.
-
Біометрію він пройшов у Львові, а от медогляд ні. На візу ще чекає. А де медогляд можна пройти? Медогляд на федеральному етапі потрібен та віза?
-
Підкажіть книжки і сайти для підготовки до селпіп. Чи є селпіп пробний онлайн ?
-
А на якому етапі потрібен медогляд?