Імміграція до Манітоби
-
В закріплених повідомленнях є приклад
-
Доброго дня, поділюся досвідом подачі по SWO pathway. Онлайн заявка подана наприкінці квітня, сьогодні отримана номінація. Детальний розгляд був наприкінці травня, телефонували особисто і просили завантажити останню виписку з рахунку. Також писали на робочий мейл керівнику, близько 6-7 загальних питань. Розумію, що подача на федеральному рівні здійснюється онлайн, але чомусь в листі номінації вказано що додати треба original letter номінації. Чи мається на увазі саме завантаження цього листа онлайн, а не надсилання аплікації поштою?
-
Вінніпег,до нас їде гурт PROBASS ∆ HARDI ! Тому насолоджуємося сучасною українською музикою та допомагаємо Україні! * гурт ROBASS ∆ HARDI - саме вони є Авторами вже легендарного треку «Доброго вечора, ми з України!» * ROBASS ∆ HARDI - потужний мікс електронної музики та етно-мотивів, який вивів українську електронну музику на зовсім інший рівень! Мета туру Зібрати кошти на закупівлю дронів через ініціативу IRON BIRDS FOR UKRAINE, від Другого Фронту Україна secondfrontukraine.com/ironbirds secondfrontukraine.com facebook.com/events/s/probass-hardi-winnipeg-big-can/627901322177477/?mibextid=RQdjqZ #probassharditour #probasshardi #kazkaentertainment
-
Всім привіт, чи є тут хто надсилав запит до імміграційного офіцера👮♂на федеральному рівні? Хотів би змінити роботу, написав їм реквест через вебформу з повною інформацією на тижні, чекаю🤔.. Хто мав справу з таким як швидко відповіли і який шлях для зв'язку з офіцером використовували? Хочу прискорити, часу мало, тому хто стикався, буду вдячний за пораду🤝
-
Можна поповнити кредитку на необхідну суму і оплатити
-
Я вже давно заплатила) дякую