Імміграція до Манітоби
-
Привіт всім! Підкажіть будь ласка мої друзі подаються на CUAET, але їхні українські закордонні паспорти закінчуються через кілька місяців і вони бояться що після закінчення паспорту їх канадська віза прострочиться якщо вони не встигнуть поїхати до Канади. Це так?
-
Візу вклеять до кінця дії закордонного паспорта. Треба після подачі анкети шибко робити нові паспорти і потім написати в кризис-форму щоб змінили номери документів в анкеті
-
Тобто, нехай зараз подають заявки на старі паспорти, а паралельно оформлюють собі нові паспорти. Вище слушно підказали
-
Ні, новий паспорт нова віза
-
Візи не переносяться , не переклеюються
-
А чи можна буде вже після отримання візи в паспорті отримати новий паспорт та зареквестити їх перенести візу туди?
-
дякую
-
15.07.2023
-
Дякую, це гарна порада
-
І тоді на вклейку подадуть вже новий паспорт
-
А є інфа коли CUAET як програма закінчаєтся?
-
Привіт, я знаю, що польські водійські права не приймаються в Канаді, але чи можу я обміняти польські водійські права на британські, а потім обміняти британські на канадські? Чи мені все одно відмовлять в обміні водійських прав, тому що я здавав на них в Польщі?
-
За обмін прав на британські питайте в групах Британії
-
Я знаю, що можу обміняти польські права на британські. Я живу тут майже 10 років. Я маю на увазі, якщо я обміняю польські водійські права на британські, чи зможу я потім обміняти британські права на канадські? Чи має значення місце, де я отримав права? Можливо, є українці, які жили в Польщі і здавали на права там, і у них схожа ситуація.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію ситуацію: Мій чоловік в'їхав в Канаду разом зі мною, отримав ворк перміт (тобто став резидентом Канади), пробув тут півроку, а потім виїхав у іншу країну завітати до батьків. 1. Але ж він все одно залишається резидентом Канади? В нього тут я, він вписаний у договір аренди, і в принципі всі документи є. Тобто при подачі на номінацію і далі я буду обирати, що він резидент Канади, так? 2. Але чи дасть це йому змогу пройти віртуальний лендінг, якщо він все ще буде у іншій країні на той момент? Напевно, все одно ні?