Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Ірина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valerii Rudenko
    wrote on last edited by
    Добрий ранок Підкажіть , будь-ласка , якщо я працюю через рекрутингову агенцію там в моєму Emploement letter вказаний роботодавець : «Агенція/моя компанія , на якій я працюю» , якщо я почну працювати напряму на свою компанію , то досвід буде рахуватися разом ? Наприклад , якщо я 3 місяці відпрацюю на цю компанію через агенцію , а потім буду працювати без посередників
    1 Reply Last reply
    0
  • t386628532T Offline
    t386628532T Offline
    Volodymyr Konovalov
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, скільки часу зараз займає шлях від подачі документів до отримання PR. Хоч приблизно. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t791057647T Offline
    t791057647T Offline
    M K
    wrote on last edited by
    приблизно вісімнадцять місяців. Можна встигнути двох малюків народити
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка. Якщо влаштуватися працювати на компанію іншої провінції, але живемо в Манітобі, чи впливає в майбутньому на подачу PR (я не головний заявник)? Чи бали віднімуть по цій програмі mpnp.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо ви працюєте на компанію в іншій провінції, ви не маєте зв'язку із Манітобою і відповідно не можете подаватися через провінційні програми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ні, це буде формальна зміна роботодавця. Всі з нуля
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    Але якщо ми змінемо з чоловіком рішення і я буду головним аплікантом то нароблю цим собі проблеми походу? (( дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Сорі, я не побачив, що ви не головний аплікант. Для вас немає великої різниці, в основному оцінюють головного апліканта.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Якщо ви будете працювати в іншій провінції і вирішите бути головним аплікантом взамін вашого чоловіка по провінційній программі Манітоби то ви не зможете взагалі податись бо не вкионуєте вимог программи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ви самі відповіли на своє запитання 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5965177309T Offline
    t5965177309T Offline
    Olga Ivantsiv
    wrote on last edited by
    Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Olga Ivantsiv! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t532017869T Offline
    t532017869T Offline
    Olha Pavliuk-Zhurba
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valerii Rudenko
    wrote on last edited by
    Дякую(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Друзі, це запрошення на SWO чи на SWM? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla Yaroshenko
    wrote on last edited by
    це різне. на біженство можна подаватис з ворк перміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Все, зрозумів. Подавався на SWO. Просто в листі SW, подумав, може якост перекинуло на SWM. Дяка
    1 Reply Last reply
    0
  • t2110826696T Offline
    t2110826696T Offline
    Oleksandra Borysova
    wrote on last edited by
    Питання про умови для Educational assistant. Підкажіть будь ласка, якщо людина працює educational assistant term position, працює повний день але це виходить 27,5 годин в тиждень, це повний день як і у всіх працівників школи. Влітку 2 місяці вона не працює, але з вересня вона знову виходить на term position, контракт від школи. Чи можна подаватися на express of interest(а потім на PR) коли відпрацювала повні 6 місяців term position як головний заявник? І ще питання , будь ласка, educational assistant у 1-7 класах, не можу зрозуміти який це Tier? У групі вказані різні варіанти. Дуже вдячна наперед за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Крім вас, цього тут не знає ніхто. Ви як подавалися? У важ же пише в ЕОІ summary яка у вас програма.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags