Імміграція до Манітоби
-
-
😀😀😀
-
Ну а працювала лише в 4 ))))
-
Я подорожувала по більше, ніж 40 країнах за останні 10 років, як вони перевірять по датах
-
Зійшлося з чим
-
Та легко. Перевірять якщо захочуть. У мене також 50+ подорожей з того що зміг вспам’ятати, але то я по роботі подорожі не писав. Бо там навіть печаток в паспорті не було, коли як екіпаж кордон проходиш. А ось по житлу, по адресам і роботі все точно і максимально гарно повинно бути. Та й довідки про несудимість всюди де жили (це більше пів року)
-
А де працювали?
-
Млинець! В мене були всі ці питання, але без таких таьлиць... Тепер я думаю, чи те я заповнив?
-
Звучить дивно, бо якщо тієї країни не буде в списку ваших активістів і адреси, то про неї і знати не будуть. Тому і непотрібно, я вважаю. Потрібно тільки за останні 10 років. Про 18 років сказано, мов на той момент якщо вам було 18. Наприклад. Якщо вам 26 то лише там де жили 6 міс і більше за останні 8 років.
-
Вітаємо, Денис Масляк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua