Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, чи може хтось скинути посилання на те як свклеїти нові візи дітям в нові паспорти, до тепер вони вклеєні в паспорт матері
-
У мене те саме на батька прийшло, теж не можу строки знайти. Я думаю чим скоріше, тим краще. Можливо дату не вказали через війну.
-
І вони не можуть вказувати сві подробиці служби детально, тому ламаю голову що робити.
-
Вітаємо, Андрій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
m.facebook.com/groups/565890745700744/?ref=share Вітаю. Хто проживає в Osborne, чи Pembina, долучайтеся до нової групи
-
Доброго ранку. 6 місяців безперервно або в сумі?
-
Happy canada 🇨🇦 day to everyone
-
Зараз дивлюся, буду пробувати, бо в мене все є треба лиш на дітей
-
Може це відео допоможе.
-
youtu.be/yq_0EPSsSvI
-
Не можна. Там же все чітко пише в програмі. Фултайм робота аж до отримання ПР. Парттайм, де менше 30 годин на тиждень, не підходить для SWM. Факт працевлаштування перевіряють кілька разів, і MPNP, IRCC. Ви навіть знати не будете, коли телефонували роботодавцю.
-
Поки ваша віза не закінчиться. І ви можете їздити туди-сюди якщо віза мульті