Імміграція до Манітоби
-
Пропустив раніше інформацію про необхідність перекладу внутрішнього паспорту. Я правильно розумію, там треба перекласти сторінки 1, 2, 3, 4 (наявні 2 вклеєних фото) і останню сторінку, де витяг з законодавства про чинність паспорта? Сторінки, на яких, наприклад, група крові чи прописка, не потрібно перекладати?
-
Я перекладала всі не порожні сторінки
-
Доброго дня!Потребую вашої поради,скажіть будь ласка чи хтось купував білети в OneSky? Неможу знайти реальні відгуки…
-
Це неважко. Можна онлайн витягнути
-
Я брала з усіх трьох: дебет, сейвінг і кредит
-
Я не вказувала для старшого сина. Йому 18. Паспорт прострочений. Зараз чекаю на AOR. Подивимося, що з цього вийде. Не вказала старий, бо система не пускала і я видалила його
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо в Україні мав стаж роботи разом з навчанням, чи пропускає провінційна програма це?
-
Підскажіть будь ласка, як правильно рахувати і як бути, чи підходить для подачі на pr такі умови? чоловік хоче змінити роботу (зараз 3 місяці відпрацював помічником каменщика), готові взяти його на посаду бетонщика, але є одне но….якщо чоловік відпрацює на новій роботі з липня до грудня на full time (це плюс мінус 4-5 місяці), а потім його поставлять на біржу праці до квітня (бо не сезон сказали). Чи підійдуть такі умови для подачі на pr по swm? P.s. На першій роботі також попередили що можливо з грудня теж на біржу, не сезон. Дякую
-
Я не надавала з кредитки, тільки дебіт за останні 3 місяці і все пройшло ок.
-
Потрібні: 1. Атестат про закінчення школи + додаток до нього + переклади обох. 2. Диплом бакалавра + додаток до нього + переклади обох 3. Диплом магістра + додаток до нього + переклади обох
-
Вітаю! Телефонувала в wes що до евалюації диплому, сказали що вони таке роблять, але тільки для роботи, а для імміграції займається інша організація. Хтось знає чому так?
-
Бакалавр і магістр точно потрібні. Щодо технікуму не підкажу.