Імміграція до Манітоби
-
Та то буде новий ворк перміт?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, в мене у дружини та сама ситуація з паспортом. Візітор віза на скільки дається, та
-
Так, якщо старий паспорт протерміноваеий і ви отримали новий, то треба подаватися на нову візу і перміт. Але не допускайте ситуації, що ви залишаєтесь з протермінованим паспортом та пермітом - це означатиме, що ви тут не легально знаходитесь.
-
Хочу поділитись лайфхаками на анг.тесті. Обов'язково коли проплатите, читайте онлайн матеріали, які води дають у вашому кабінеті. Дуже багато корисного там. На самому тесті, якщо хочете ще більше "розумних"слів, то в процесі Рідінга, я ще виписувала гарні слова, на випадок, якщо з голови все повилітає від хвилювання. Мені часу вистачило і зробити рідінга, і повиписувать слова. На Письмі, якщо ви написали невірно слово, нажимаєте правою кнопкою миші і показує правильний варіант. Тут також можуть згодиться ваші слова, які ви виписали із наукових текстів попереднього етапу. Наче все
-
То добре
-
Скiльки балiв отримали?
-
Мав би бути
-
Новий ворк перміт буде так само на 3 роки?
-
Підскажіть чи референс (employment verification letter) має термін? Коли його краще запросити у працедавця?
-
Доброго дня ! Підскажіть чи брав можливо хтось довідку про несудимість з Франції? і як ви це робили?
-
Здравствуйте, потерян важный контакт. Парня зовут Дима , родился в Харькове в 1993 , сейчас живет в Виннипеге с женой , так же есть сын Лев . Ездит на велосипеде , живет между Бродвеем и Ассинибойном у отеля Fort Gary, жена переводчик . Надеюсь он или жена увидят это сообщение)
-
Добрий день усім. Маю таку ситуацію. Тиждень назад вислав документу на номінацію. А сьогодні мені запропонували роботу на іншому департаменті, але на цьому ж підприємстві. TEER буде такий самий ( TEER 2 ) але зміниться NOC. Як це зробити з документами, щоб не було проблем? Дякую