Імміграція до Манітоби
-
Я десь читала у іншій групі бо запамятала і таке навіть
-
Ну я про теж саме і кажу що це ризиковано дуже
-
Добрий день! Готую документи по LAA. Надаю інформацію про попередній досвід як ФОПа. Є питання кого вказувати в формі як Contact person і чий номер телефону давати. Прінтскрін додаю. Також питання, куди вантажити всі документи і контракти по ФОПу, якщо їх багато. Бо якщо їх загрузити в один пдф, то розмір буде значно більше ніж 2 МБ. Кожен договір завантажувати окремим файлом і ще окремо завантажувати переклад на нього. Підкажіть, будь ласка, зі свого досвіду. Дякую!
-
так, я розумію ,але все ж таки якщо я в первинному листі EOI написала наприклад,що на рахунку у мене 5000 CAD, то ця сума повинна бути на момент заповнення заявки на провіншиал номиіні?
-
Розбиваєте на окремі файли згідно шаблону іменування, тільки в кінці суфікс міняєте _1, _2 ... Типу Olena_Petrovych_Work_Contracts_1.pdf І в окремий файл, якщо до 2 Мб, то переклад. Всі документи мають бути англійською чи перекладені
-
Якщо у вас було багато контрактів з різними клієнтами, то не підкажу. У мене було лиш кілька клієнтів для контакту