Імміграція до Манітоби
-
В мене було два клієнта за вказаний період і від обох я мав листи з контактною інформацією. Відповідно і заповнював в employment
-
-
В мене не було найманих працівників і офіцерів не цікавить кого ви наймали, їх цікавить, з ким у вас були контракти на виконання робіт, ваші клієнти. В закріплених є розписана інформація від мене про фоп
-
Зробіть скан копію свідоцтва і перекладіть в українських перекладачів, контакти яких люди раніше тут скидали.
-
Дякую за роз'яснення!
-
Я хочу бали добити екзаменом, потрібно якнайкраще здати. Англійською володію досить непогано, але вивчав сам, тож до екзамену конкретно не готовий. В 19 році здав ielts на 4.5, без підготовки, і так погано як раз тому що не готувався. Зараз вже рівень значно підвищив, але хочу бути готовим.
-
Скажіть, будь ласка, якщо прострочив ворк перміт, але подав заявку на відновлення статусу, чи можна поїхати до іншої провінції (на декілька днів в цілях візиту) чи людина має чекати рішення та не може пересуватися літаком?
-
Згоден. Як раз потрібно зрозуміти структуру, акцент на що робити. Бо коли проходив, аудіювання наприклад завалив. Величезний нецікавий текст і питання до нього. Коли слухав - взагалі не вникав, а потім вийшло що не заглибився в ті моменти, які навіть інтонацією виділялись