Імміграція до Манітоби
-
К сожалению он переезжает в другой город.Уже не ремонтирует.
-
Доброго дня усім. Таке питання. Чи було у когось таке при заповненні анкети на номінацію. Заповнила розділ Employment і коли в кінці зайшла в розділ Review & Submit, то побачила такий напис. Я знаю англійську і розумію, що тут пише. Просто питання, чому може бути такий надпис? Я в EOI ідентичну інфк подавала. Чому так може бути? У кого так було і чи вдалося засабмітити анкету потім? Дякую за відповідь зазделегідь
-
I just want to say a very big thanks to your company for it's transparency. I had doubts at first but seeing I got paid I deemed it necessary to share with the general public and to let them know that you can be truly trusted thank you sir for your best strategy in trading.. for those looking for a reliable company to invest click on the link below for more information. @houston_Leachman t.me/crypto_corrency_exchange_bitcoin
-
Всім привіт! Таке питання: получив підтвердження запису на сдачу біометрії. Не можу второпати яка дата - восьме вересня чи дев'яте серпня?) Шановний клієнте! Дякуємо, що звернулися до Візового Центру Канади. Ваш запит опрацьовано. Ви записані на здачу біометричних даних до Візового Центру Канади у м. Київ за новою адресою: БЦ Іллінський, вул.Іллінська 8 на 08/09/2023 на ****.
-
Получив ще одного листа, шляхом порівняння з'ясував що це восьме вересня:) Dear ******, Please note the appointment Unique Reference Number KYIV****** for the 2023-09-08 at **** at 8 Illinska street, entrance from business centre ILLINSKY,Kyiv,Ukraine,04070.
-
А Ви їм писали на імейл, щоб зареєструватися на біометрію? Скільки чекали на відповідь?
-
Через 2-3 місяця. Нічого не треба робити.
-
Тобто вони вам назначили епойнтмент наступного дня на наступний місяць?