Імміграція до Манітоби
-
Ukrainians are applying for federal after 4 months they are taking the PR
-
That a long long time.. she wait too much
-
#справка #Чехія #несудимість Так, обіцяв розписати свій шлях з отримання справки про несудимість з Чехії. Зайшов на сайт: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/czech-republic.html Прочитав всю інформацію. Знайшов адресу посольства Чехії в Канаді в м. Вінніпег. Написав електронного листа що саме мені потрібно і що потрібно від мене. Е-маіл: [email protected] Дуже швидко отримав відповідь і сказали прийти до них через день зранку. З собою мати всі візи чи документи які підтвердять ваше легальне перебування на території Чехії. Їх там відсканують і дадуть листа якого буде потрібно надсилати до консула в Торонто (так, дадуть справку, щоб видали іншу справку), без неї консул нічого не вишле. То все поки безкоштовно. Тут же запропонують відправити курьерською службою (не знаю тут вони чи самі відправлять чи мені просто варіанти казали для пошти) десь приблизно за 50-60$. Я відмовився і сказав що відправлю звичайною. Мені дали 2 стікери-наклейки з адресою консульства в Торонто. На цьому ми й попрощались. 5 квітня 2023р. Пішов на пошту і відправив звичайним листом десь за 7$. Це я купив конверти та оплатив туди-сюди доставку. В конверт вклав порожній конверт з наклееною адресою консульства та своєю зворотньою написаною. Також в конверт те що дали в посольстві в Вінніпезі. Також в конверт 13$ готівкою (так сказали в посольстві). Приблизно 4 травня (чи коли я там писав) отримав зворотній лист (тобто майже місяць все зайняло) з справкою про несудимість з Чехії - Výpis z evidence rejstříku trestů. Вона звісно на чеськії. В посольстві ще за першого візіту пропонували її перекласти...вже не пам'ятаю.. десь 69$. Поки не вирішив (бо "не горить") де буду перекладати. Можливо знайду перекладача на тер. Чехії і то буде дешевше. Росписав план максимально детально. Сподіваюсь комусь він допоможе.
-
А чи були у вас приклади, що сім'я отримувала, і якщо так, то скільки чекали?
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, чи комусь відомі ситуації коли відмовляли в номінації (MPNP) через недостатність коштів (settlement funds)? Звісно ситуація у всіх різна, а при вимозі мати 10к на особу вони також враховують ЗП, але хочеться розуміти той мінімальний поріг заощаджень який краще не перетинати.
-
Так, просто у нього чорним по білому вимога мати 5000, а я в себе при подачі бачила вимогу 10000. Це просто так, до слова.
-
Цікаво, що SWM для усіх, але мій друг-індус сказав, що для них вимога лише 5000 дол на людину, і він показував на рахунку лише 5000 дол.
-
Може бути, є якісь нюанси, напевне. Йому, наприклад, ворк перміт дали на один рік лише, але потім автоматично продовжили на наступний. А нам на три дають. Залежить від різних умов, як я розумію.
-
У напевне інша програма
-
Skilled workers applying on the basis of ongoing employment in Manitoba must still provide documented proof of settlement funds in their name. However, the MPNP will consider your current income, so you may not necessarily be required to meet the minimum required amount of $10,000 plus $2,000 per accompanying family member.
-
Немає окремої вимоги щодо фінансів за національностями. Вони, скоріше, подаються за SWM, де пріоритет - робота, а наявність фінансів оцінюється офіцером просто додатково. Можливо, під час розгляду його номінації, МПНП порахували, скільки йому потрібно грошей для утримання сім"ї і запросили додаткову інформацію