Імміграція до Манітоби
-
В будь-якому випадку саме рідінг - лотерея. Так, треба знати, як саме виконуються завдання, але Якщо на спікінгу не знаєш слова, то можна перефразувати. На рідінгу якщо багато незнайомих слів - можна зливати воду. Якщо текст про тваринок такий гарний, то легше. Але що попадеться - ніхто не знає. Бо там залежить вже від словникового запасу дуже серйозно. Багато років тому здавав сам академічний ielts. Текст про генетику. І не "татко світлий, мама темна, дитинка гарна", а повна жесть накшталт "в еукаріотах інформація днк знаходиться в ядрі і входить до складу хромосом, а також в кліткових органелах". Яущо б не друга освіта з біохімії, летів би як фанера над парижем.
-
Заздрю ,я готувалась ,але більш до itels і мені дуже не повезло на рідінгу з текстами,я думала що завалила все зразу ,але здала )
-
Пане Dmytro дуже дякую за це: t.me/ManitobaLife/189245 Я півтора роки тут просидів і вже думав що в мене немає опцій з манітобою. А так наче можна спробувати.
-
Рідінг в будь-якому випадку валиться, якщо англійска вивчається наполовину через duolinguo, наполовину з розмови з колегами філіпінцями
-
Не здали ,2 чи 3 бали в переводі
-
Так ,вам треба довести що ви проживаєте разом не менше 12-ти місяців . Мій приклад : контракт попередній спільний на оренду житла на більше року ,котракт оренди в Канаді теж майже рік ,спільний рахунок банківський ,також вже заповнили і завірили common low union , ну і приготувала на всяк випадок розповідь про відносини (хронологію) .