Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо ви сім'я, то подаєте податкові декларації, вказуючи про партнера.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Qualifying employment Your employer must be incorporated or registered by or under an act of the legislature of a province or the Parliament of Canada and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba. Your employer must demonstrate to the satisfaction of the MPNP that they are an established business with an ability to offer you full-time and long-term employment in Manitoba. Any periods of self-employment, unauthorized work, or periods of employment during which you were engaged in full-time study (ex: work experience gained on a co-op permit) will not be included when calculating the period of qualifying work experience in Manitoba. Self-employed individuals, business owners, owner-operators and individuals providing services as independent contractors to the business supporting their application are not eligible to apply under the Skilled Worker in Manitoba pathway, and any work experience in Manitoba gained in those capacities will not be considered when calculating the qualifying period of work in the province. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill EU
    wrote on last edited by
    Стало цікаво стосовно сімейного статуса в розрізі PR або податкової накладної. Обов'язково потрібен офіційний шлюб, щоб чоловік або жінка подавалися, чи по цивільному це теж приймається ? Те ж саме питання по податкам, в цивільному шлюбі можливо сімейно подавати, чи тільки окремо прийдеться ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я не зрозумів вашого запитання. Ви певно не на те повідомлення відповіли
    1 Reply Last reply
    0
  • t915264495T Offline
    t915264495T Offline
    master
    wrote on last edited by
    А якщо інша особа водіє компанією?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Номер аплікації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дима Серый
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це рахується як самозайнятість. Ви є контрактором. Така робота не приймається для імміграції за Skilled Worker in Manitoba immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/
    1 Reply Last reply
    0
  • t384742979T Offline
    t384742979T Offline
    Ekaterina Kor
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть будь ласка тут заповнювати візу, WP і зняття обмежень з WP? I що вказувати в розділі File number?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дима Серый
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можливо хтось знає і зможе підказати. Якщо роботодавець не платить за мене податки, а переводить мені всю сумму, а податки я маю платити сам, чи не рахується така робота як самозайнятість? І чи можна подаватись з цією роботою на піар?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Для імміграції ви можете мати не більше 9% частки у бізнесі, де ви є найманим працівником. Тобто 91% повинен належати іншим особам, які не можуть бути членами вашої сім"ї.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1039958646T Offline
    t1039958646T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    А якщо є кредит на телефон наприклад і ж кредитні карти - це теж потрібно вказувати? Адже ліміт по карті кредитній великий, але я його не використовую, може відсотків 20-30 від дозволеного ліміту….
    1 Reply Last reply
    0
  • t915264495T Offline
    t915264495T Offline
    master
    wrote on last edited by
    Яж можу номінально нарахував собі 30тис в рік,платити всі відрахкнки пенсійний план і все в що треба і вести цей бізнес одночасно,якщо треба когось знайти щоби найняв мене офіційно теже не проблема,просто я хочу займатися бізнесом і готовий навіть долатити якщо треба,аби тільки був ча робити що я хочу а не працювати на PR. Ось і думаю якшо маю знайомого і гроші купити фірму то чи можу я на нього а в іделі на себе працювати за такою схемою і щоб провінція нк мала питань до цього
    1 Reply Last reply
    0
  • t915264495T Offline
    t915264495T Offline
    master
    wrote on last edited by
    Я це розумію,але це буде корпорація де я буду як працівник НЕ self employed, а саме працівник за номінальну зп,з податками і тд.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ви не можете просто числиться, ви повинні отримувати заробітну плату, з якої будуть йти податки. Роботодавця також будуть перевіряти
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ні, так не підходить. Це вже неодноразово повідомляли, в тому числі це обговорювали з MPNP. Якщо ви інвестор, то є спеціальний стрім, Business Immigration, але він довгий і складний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t915264495T Offline
    t915264495T Offline
    master
    wrote on last edited by
    Вітаю шановна громадо,якщо я куплю бізнес в манітобі якому більше трьох років,і візму сас себе на full time контракт,чи зможу я прдатись таким чином на PR. Чи треба шукати друга канадца щоб він купив для мене і вже найняв мене і я міг спокійно займатися бізнксом числився там як який 'сь менеджер і отримував номінально зп?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Альбина Синьковская
    wrote on last edited by
    Щиро Вам дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка, паспорт гр-на України старого зразка, переклад робити всіх сторінок (і прописка, одруження, військовий облік і тд)? Чи тільки першої сторінки, там де фото?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо у вас немає ніяких боргів, а тільки assets у баксах, то можна написати коротко: cash $10.000 чи скільки там у вас є.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags