Імміграція до Манітоби
-
Повідомили, є incident No.
-
Питання у тому, як їй після отримання нового чистого паспорта повернутися до Канади, ?
-
В консульстві їй пообіцяли оформити проїзний документ
-
Привіт Підкажіть, подала на зняття обмежень (після того як пройшла медогляд). Зробила все згідно з інструкціями (відео). В системі на canada.ca oдразу отримала підтвердження про те що документи подані і що цей інформаційний лист маю долучати до свого старого перміту і що це дійсне до 23.08.2023 І я почекала до 23.08 а від canada.ca ні отвіту ні привіту. Підкажіть що я маю в такій ситуації робити ?
-
Моя дружина громадянка Білорусі.
-
Але дата наступила і перміту не має. Сенс назначати цю дату … Підкажіть яким способом приходить новий перміт: електронний чи паперовий?
-
Як довго зараз чекають на перміт
-
Ок, дякую
-
Добрий день, втратив свідоцтво про народження, не маю ні фото, ні копії, відновити через ДІЮ не варіант, оскільки після потрібно буде його забрати фізично у відділенні в Україні ( доставка не працює), а по друге у мене немає українського номеру телефону ( він є обовʼязковим для реєстрації заяви ). Підкажіть будь ласка які є варіанти якнайшвидше відновити/отримати копію свідоцтва? Через укр посольство? Писати/звонити/їхати до них?
-
Я не в Україні наразі, але маю таку ж проблему. Я зробила довіреність на свою родичку, а вона в Україні від мого імені усе мені змогла дістати.
-
Та нема за що. За ЕІА звертаються люди, які мають дуже гостру фінансову потребу та не мають інших можливостей забезпечити сім"ю. Такі інструменти є в Канаді, і вони допомагають частково зменшити фінансовий тягар. Однак, під час отримання ЕІА подаватись на імміграцію - це свідомо збільшити ризик відмови через причину фінансової неспроможності. Тому коли ви перестали отримувати ЕАІ, тоді і подавайтесь.