Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 303.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Все окей. Ваша дочка зможе без проблем вчитись в школі, якщо у батьків є дозвіл на роботу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ну і сподіваюсь, що малось на увазі таки Employment Income Assistance (EIA), а не виплати Employment Insurance (EI).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Тобто отримання ЕІА в минулому не буде впливати на отримання ПР, якщо ви відповідаєте вимогам на час подання на ПР та в процесі імміграції
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо ви отримуєте ЕІА, то ви 1) не працюєте, 2) не маєте взагалі коштів на утримання сім'ї. В цьому випадку для початку процесу імміграції вам треба: 1) знайти роботу 2) мати можливість утримувати себе та свою сім'ю. Як тільки ви виконали ці умови та відповідаєте вимогам імміграційної програми, подавайтесь на ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    A foreign national is inadmissible for financial reasons if they are or will be unable or unwilling to support themself or any other person who is dependent on them, and have not satisfied an officer that adequate arrangements for care and support, other than those that involve social assistance, have been made laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/i-2.5/section-39.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    ЕІА - це грошова допомога, яка надається тим, хто не в змозі самостійно себе забезпечити. Це є, так званий, welfare . Отримання EIA може бути підставою для визнання вас фінансово неспроможним (Financial inadmissibility)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Впливають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Вітаю, шановна громада! Підкажіть, будь ласка! Я отримала візу з дозволом на роботу по програмі CUAET, а при оформлені візи на дочку зробила помилку і подала документи як на гостьову, тобто в неї документи на розгляді зараз і написано visitor visa application. Планую працювати в Канаді, а дочці треба вчитися, їй 10 років. Може в когось була така ситуація, підкажіть будь ласка, чи можна виправити це, щоб отримати дозвіл на навчання у школі? Правильно має бути student visa application і потрібно писати в кризову форму чи ми все правильно подали і може бути visitor visa? Дякую!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, чи впливають EIA виплати на отримання PR? Чи були випадки, що людина отримувала EIA протягом, наприклад, декількох місяців, а після цього отримала позитивне рішення по PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t931718683T Offline
    t931718683T Offline
    Nikoletta Kovtan
    wrote on last edited by
    В мене було так, що 3,5 роки я працювала неофіційно, тому що пп не хотів сплачувати податки, а потім оформили, але було вже пізно, бо я звільнялась То офіціно лише півроку відробила А інформація є вся, думаю І подзвонити їй можуть, вона підтвердить все
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Справа в тому, що MPNP and IRCC знають, що такі додаткові довідки українці можуть взяти дуже легко. Але, якщо чесно, то таких додаткових запитів на довідки з податкової не так багато, я думаю. Якщо у листі від роботодавця вказана все необхідна інформація, то немає причини на додаткову перевірку
    1 Reply Last reply
    0
  • t931718683T Offline
    t931718683T Offline
    Nikoletta Kovtan
    wrote on last edited by
    В мене з вдачею так собі, але сподіватимусь, не проситимуть, бо того нема… Дякую гарно
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Дехто подає і такі довідки і отримує номінації та ПР. Але завжди є ризик перевірки. Все залежить від рівня прийняття ризику
    1 Reply Last reply
    0
  • t931718683T Offline
    t931718683T Offline
    Nikoletta Kovtan
    wrote on last edited by
    А якщо неофіційно працювала 4 роки😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Немає. Швидше за все наступний візит буде аж десь під Новий рік. Так казали люди, які літали в Торонто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Та ні, цього не вимагають, але потмі можуть запросити ОК5 або довідку із податкової про сплату податків, щоб впевнитися, що ви офіційно працювали
    1 Reply Last reply
    0
  • t1010642909T Offline
    t1010642909T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня. В когось є довідка про несудимість з Естонії?цікавить, як виглядає. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t498673613T Offline
    t498673613T Offline
    Dudu
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, а є якась інформація стосовно наступного візиту консула? Зазделегідь дякую 🫰🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    elena kas
    wrote on last edited by
    Так, ви ж їх дитина, вони мають право поновити
    1 Reply Last reply
    0
  • t1158292438T Offline
    t1158292438T Offline
    Hanna Isniuk
    wrote on last edited by
    Мої вітання. Підкажіть будь -ласка для підтвердження стажу роботи в Україні, потрібен лист від роботодавця. Я працювала на приватного підприємця. Чи потрібно буде ще надати якісь документи про роботодавця? Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags