Імміграція до Манітоби
-
Спробуйте ще через створення особистого кабінету на сайті МВС і подачі запиту через нього. Там потрібне Банк ID. Якщо ні, можна також спробувати звернутися до посередників.
-
Ні.
-
Довідку про несудимість? Звісно, можете.
-
Про внутрішнє id запитують у федеральній заявці. Там можна відповісти, що у вас його немає. Також можете додати пояснення чому немає.
-
мені зробили еволюцію WES трьох Уеіверситетських дипломів. всі три були закінчені до 2014 року та написано спеціаліст 5 років в Україні програми. WES всі три прирівняв бакалавр майстер, написаний одним рядком. Я так розумію якщо у вас 5 річна програма то сміливо собмітіть майстерс.
-
Зрозумів, дякую.
-
🎊🎊🎊 Знайшов спосіб отримання довідки про несудимість з Угорщини. Але багато хто не зможе це зробити. Отже. У вас повинен бути доступ до особистого кабінету Ugyfélkapu. Самостійно ви не зможете отримати цей доступ тому що код потрібно було брати в карманйоблак. В App Story або Google Play потрібно скачати додаток OkmányApp. Логін і пароль це доступ до вашого кабінету Ugyfélkapu. Там замовляєте справку про відсутність судимості але основна проблема це те що цю справку вам відправляють на мадярською адресу і ви повинні на пошті отримати цей лист. Я буду їхати в Угорщину в кінці вересня і якщо до цього часу вам прийде лист я можу спробувати його забрати. Або можете попросити когось друзів щоб забрали цей лист і сказали там що ви не можете отримати бо ви за кордоном
-
Пане Wes, можете підказати)
-
Доброго ! Довідку про несудимість с ДІЇ отримали . Її в консульстві України заверить треба ? Обов’язково ?
-
Через консульство спробуйте