Імміграція до Манітоби
-
Достатньо просто зробити переклад цього витягу з печаткою (печатка бюро перекладу або якщо самі перекладали - то завірити в Immigration Center). Ми мали час та натхнення - ми роздрукувати вигят (не перекладали його), заповнили заяву, зробили якісні копії своїх закордонних паспортів, відправили в Консульство в Торонто, оплатили їм за послуги по $40 за кожного + за зворотні конверти. Отримали довідку від Консульства.
-
Так,я про це і питаю,щоб відправити у консульство не треба перекладати?
-
Дякую,Ви самі зрозуміли що сказали?
-
Отже, напишу всю інформацію для того, щоб закріпити в чаті. *Довідка про відсутність судимості - Україна 🇺🇦 Отримання через консульство в Канаді. Список необхідних документів при надсиланні документів поштою: 1. Заповнена анкета (попередньо завантажити з сайту) 2. Копія першої сторінки закордонного паспорта 3. Підтвердження оплати консульського збору - CAD 40.00 4. Зворотній передплачений конверт з вашою адресою Адреса для відправки поштою: Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 Оплата: Money Order/Bank Draft/Certified Bank Cheque payable to the Consulate General of Ukraine Посилання на інформацію: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Дякую
-
Доброго дня, друзі. Знаю, що не по темі групи, але вже у відчаї. Вибачте. Шукаю роботу. Англійською спілкуюсь вільно. Великий досвід в логістиці, GPS моніторингу, проект менеджмент в міжнародній компанії в Україні. Також є досвід в HR, адмініструванні, рецепції,бухгалтерії, аналізі даних. Знання компʼютерних програм, офісної техніки і т.д. Можу працювати в банку. Можливо ви знаєте, де потрібно цінного працівника) напишіть в приватні повідомлення.
-
Щоб відправити у Консульство витяг перекладати не треба.
-
-
Але це правда, можна просто перекласти витяг і не треба нічого відправляти в консульство.
-
Дякую
-
В мене в анкеті по куает було вказано селф емплоед. Стаж підтвердити не маю можливості. Буду подаватися після року роботи в манітобі, бо матиму доволі гарні бали з канадським стажем. Якщо вони поглянуть в мою анкету по куает, або спитають мене на федеральному етапі, що я робив останні N років, що я маю відповісти? Саме для цього мені і потрібна консультація.