Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t348362681T Offline
    t348362681T Offline
    Tania Reftso
    wrote on last edited by
    Ну це загальна ж форма, яка приходить спонсору. Так і писати клоус релетів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5267069753T Offline
    t5267069753T Offline
    Артем Падалко
    wrote on last edited by
    Пройшли через одну маму))
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    мій приклад для отримання сертифікату - актуальний спільний договір оренди в Канаді, ворк перміти, паспорти для завірення імміграційної форми в нотаріуса - сама форма + договір спільної оренди відколи ви вперше почали жити разом, або той що маєте ( це і буде дата початку ваших комон-ло відносин), ворк перміти, теперішній договір оренди. добавити одне одного в бенефіди з роботи ( я добавила хлопця тільки в свої), спільна подача на повернення податків як комон-ло, спільний кредит чи спільне майно, нерухомість, спільний рахунок в банку. Здається це все 50$ завірити форму 130$ отримати сертифікат сертифікат- Manitoba Vital Statistics Agency, потрібно робити апоінтмент
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    тільки пам’ятайте, що сертифікат має фактично так ж силу, як офіційно зареєстрований шлюб. якщо розходитесь, потрібно подати на розірвання комон-ло відносин у цій же установі, і в разі чого спільно нажите майно ділиться навпіл комон-ло має тут такі ж права як і офіційний шлюб, тільки комон-ло ще довести треба ну раптом що, знайте)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана Кобиш-Шодія
    wrote on last edited by
    Я написала writing на 6, при цьому у мене був рівень B2, готувалась 2,5 місяці . Вчитель просто доступно пояснив типи Ессе. Тому дуже важливо , щоб при підготовці вказали саме на нюанси написання( tips), бо є різні види і структура побудови , яку вони вимагають. Дуже доступно написано тут ieltsliz.com/ielts-writing-task-2/#
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Svitlana Pylypenko Avon, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t663008674T Offline
    t663008674T Offline
    ЯНА
    wrote on last edited by
    Всіх вітаю. Пишу історію сина, про наслідки неуважності при оформленні work permit в аеропорту. Весною прилетівши до Монреалю, не кінцеве місце перебування, permit офіцер помилково вдарив у старий паспорт , до кінця терміну дії. Син предоставив усі документи, в тому числі старий папорт який ще дійсний був на той момент 3 місяці, а віза Cuaet в новому паспорті 10 років. Син момітив це звичайно, після сходу сроку дії permit випадково, вже 3 місяць як подався в електронному варіанті на продовження , а отже не працює, і не має мед.страхування та ще в очікуванні. Спільно вирішили летіти йому в Монреаль де і була допущена помилка офіцером, для подальшого виправлення. Прилетівши і підішовши до офіцера о 21.30 той йому повідомив , що мовляв приходь хлопче з 10.00 ранку так як вже не ми не працюємо. Ось тепер ночує в аєропорту в очікуванні. Ситуація зараз не проста з офіцерами, люди навіть пропускають свої рейси через затримку permit оформлення. Пишу можливо для вашої, чи ваших близьких, друзів безпеки , уважності , щоб вберегтися таких проблем. Якщо маєте дієву пораду для нас , з радістю прийму. Сподіваюся і вірю ,що сину пощастить, адже витрачено багато сил , енергії, коштів, на усунення цієї проблеми, яка ще не вирішена.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denis
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня. Таке питання, стосовно трудового досвіду який треба підтверджувати.. Довідки з місць роботи потрібно брати лише з тих місць де пропрацював рік і більше ? Маю одну таку роботу у минулому, там рівно 11 місяців Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Rommaniel! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t523563176T Offline
    t523563176T Offline
    Eugen Khorolskiy
    wrote on last edited by
    До речі. Як спалося і як спина з невідомим діагнозом?)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Інна Дашко
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Може є в когось інформація, чи припиняються виплати на дитину і на багатодітну сім'ю в Україні, якщо виїхати в Канаду?
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Ви навіть не уявляєте які казуси бувають з тими ворк пермітами. І невірні імена/прізвища, і невірні дати народження, і сроки закінчення. Чула навіть, як жінка отримала чужий ворк перміт і іменем чоловіка. В чому проблема? В неуважності людей, в нерозумінні, що це найголовніший документ і треба мати час, щоб стати в бік, перевірити кожну букву і тільки тоді рухатись далі. Ну і плюс проблема у навантаженні на тих імм.офіцерів і їх недогляд/помилки. Надіюсь, що ваша ситуація вирішиться сьогодні гарно для вас. І надіюсь, інші перестануть брати пересадки за 2, години між літаками...
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Оцей якийсь поділ на приїжджих та місцевих завжди не розумів. Я тут 5 років, то я до якої категорії відношуся?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157515046T Offline
    t5157515046T Offline
    TYILMAN TЕTIANA
    wrote on last edited by
    Мені нараховуються щомісячно уже другий рік не в Україні. Моїм батькам хороша надбавка до пенсії
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Та ніби ні. Швагро з двома дітьми виїхав до Польщі (він відвець), то всі виплати отримують на дітей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157515046T Offline
    t5157515046T Offline
    TYILMAN TЕTIANA
    wrote on last edited by
    Моїй доньці переробляли перміт, бо одна цифра в даті народження невірна. Офіцер був україномовний. Нас було три сім'ї і четверо людей, у нас пересадка через 1:45, ми всіх попросили нас пропустити і люди погодилися. Підходимо до офіцера і дівчина просить його прийняти нас першими, бо ми спішимо, я навіть рота не відкрила. Він нас прийняв останніми через 40 хв. Тільки нам зробив помилку і переробляв її 15 хв. В результаті дату виправив, а в імені одну букву і замість двох вписав, хоча в першому я точно пам'ятаю було дві, бо з її ім'ям плутанина вічно. А я в спілці перевірила вдруге тільки дату. Ми тоді не встигли, як при бігли то літак уже відїжав від трапа. Це перший нехороший досвід і я б забула, але його слова ви всеодно не встигнете тоді впечаталися. І знаєте тут підставляють тільки свої ж приїжджі, а місцеві завжди нас виручали і допомагали. Що хочу сказати. У гонитві за ПР не втрачайте найважливіше - будьте людьми завжди, пожнете те, що сіяли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    На сайті canada.ca у розділі Police Certificate шукайте інструкцю щодо Ірландії. Якщо коротко - заповнюєте коротку анкету, направляєте її разом зі станом паспорта, ппс номера та протекшен леттер на ел пошту відділу поліції каунті, в якому проживали, і через 2-3 тижні також на ел пошту отримуєте Police Certificate.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Мені приходить виплата на третю дитину щомісяця. Ця виплата не залежить від того де ви живете. Дитина громадянин країни і до 6 років буде її отримувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157515046T Offline
    t5157515046T Offline
    TYILMAN TЕTIANA
    wrote on last edited by
    Офіцер сам сказав, що живе в Канаді 14 років. Оце і приїжджий, менталітет...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Є питаннячко щодо документів для подачі на mpnp - в переліку бачив що необхідно надати скан візи. У жінки та дитини у паспорті візи нема, так як в'їжджали по разовій (лист А4). Честно кажучи не пам'ятаю, залишився вони чи ні у нас. Наскільки обов'язково мати саме візу у паспорті? LAA прийшов вчора, але є сумніви що встигне у отримати візи у паспорти до кінця 60 днів..
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags