Імміграція до Манітоби
-
Не було ніякої електронної черги, жива
-
Це було минулого року осінню
-
Я поставила себе на місце офіцера. І якщо є люди які спішать і вони в черзі перші, їх всі пропускають, то чому і не пропустити їх. Але ба я тут такий хвацький візьму і прийму їх останніми
-
Тобто ви прилетіли до Канади безкоштовно і відразу вам Канада не вгодила? Певно, треба було благодійним організаціям враховувати ситуацію кожного, щоб, не дай Бог, українці не затримались в аеропортах на яку годину. А то ж офіцери змушують чекати винятково українців. Ще й україномовний офіцер був, якого спеціально поставили для зручності українцям.
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повний чи неповний робочий день посаду асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повна або неповна зайнятість - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця в Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 15 доларів на годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
Вітаємо, Chase Rice! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повний чи неповний робочий день посаду асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повна або неповна зайнятість - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця в Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 15 доларів на годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
maps.app.goo.gl/gCDXSsWa2nc3NQTn8
-
Хіба я не пишу про націю,а про "індивідуамів"
-
В чому вигода бути волонтером ? На нас так дивляться , бо деякі люди себе так поводять . Тут суспільство зовсім інше , і щоб про тебе почали погано думати, треба постаратися , справа не в нації , а в поведінці . Ця країна неперевершена в плані сприймання іммігрантів , ніхто по нації не судить нікого, якщо такі випадки трапляються, то це не від гарних манер та виховання .
-
Знаєте,пані,помилки -це людський фактор.У нас було було три з половиною години запасу і ми з певних причин не встигли.Я надіюсь тільки на Бога і на себе.А шукати когось винними не варто.От тільки деяким "волонтерам"як б сказав би:якщо волонтерите заради вигоди,та крім канадців,ще й своїх підставляєте,то це просто огидно.Тому на нас зараз трохи скоса дивляться
-
Сорі, маю спитати . Там є список документів ,але вони не рікваєд. То на них не звертати увагу?)